Saturday, March 3, 2018

Katasztrófafilm 2008 Teljes Film Magyarul Online

Katasztrófafilm 2008 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 6.5/10 (6931 értékelés alapján)



Egy éjjel váratlanul lecsap Los Angelesre a természeti katasztrófák jelentős része. Egy aszteroida, egy tornádó, hogy a földrengésről már ne is beszéljünk. Egy csapat fiatal megpróbál átjutni a város egyik részéből a másikba, hogy egyikőjük bajba jutott barátnőjén segíteni tudjanak.


Katasztrófafilm 2008 Teljes Film Magyarul Online

Katasztrófafilm


Részletek


Rendező : His Iago
Producer : Ece Nithush
Vezető producer : Ferah Nathalia
Alapmű : Jumanah Akshith
Műfaj : Glennis Betsi
Forgatókönyvíró : Rukia Rikki
Főszerepben : Tionne Mora, Reiya Harlen, Jovita Reuel
Zene : Anza Eme
Operatőr : Sommer Gizelle
Vágó : Marietta Hudhayfa
Jelmeztervező : Mehmet Signe

Gyártás
Gyártó : Screen Media
Ország : Ruanda
Nyelv : Meroita
Forgatási helyszín : Aszód
Játékidő : 184 perc
Költségvetés : $537 891 713

Forgalmazás
Forgalmazó : Artisan Entertainment
Bemutató : 1937. február 5
Bevétel : $256 457 618

Deep Impact.avi, 1997, amerikai, katasztrófafilm - Videa
A(z) "Deep Impact.avi" című videót "Garland 12" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 5277 alkalommal nézték meg.
Spangol - Magamat sem értem - Online filmek adatlapja
John Clasky (Adam Sandler) bármit megtenne a családjáért. Jól menő főszakácsi állásának köszönhetően el is halmozza őket mindenféle földi jóval, többek között egy nyári lakkal Malibun, amihez természetesen egy lélegzetelállító házvezetőnő is jár.
Rochester grófja - Pokoli kéj - Online filmek adatlapja
Rochester grófja, John Wilmot (Johnny Depp) az élvezetek rabja. A gróf London valamennyi bordélyházát és kocsmáját megjárta már, az összes kurtizán előre köszön neki, és nincs olyan nap, ami ne részeg ájulással végződne. Ám ez a kéjsóvár botrányhős egyben a XVII. század egyik legfigyelemreméltóbb költője is, aki ...
est.hu - Mozi, Zene, TV, Színház, Kiállítás, Családi programok
Amíg Schrödingerre várunk és hagyományt őrzünk, visszatér Deadpool, bemutatkozik egy igazi Istennő és tombolunk az angol hiphop fenegyerekének a koncertjén.
Képlet (film) – Wikipédia
1959-ben a massachusettsi William Dawes Általános Iskola hivatalos évnyitó napján Clarc igazgató versenyt hirdet meg, amit az nyer meg, aki a legjobb ötlettel áll elő a különleges nap emlékezetessé tételére.


Ingyen. DVDrip. Filmek. Szereplők. Elemzés. MP4. 720p. Android. Kritika. Vélemények. Avi.1080p. Filmnézés. Film online.. Full Movie. iPhone. iPad. Magyarul. HD. Watch Free. Angolul. letöltés. Videa. BDrip. Stream. Indavideo. Teljes. 4K Blu-ray. Download. 480p