Saturday, March 3, 2018

Szakíts, ha bírsz 2006 Teljes Film Magyarul Online

Szakíts, ha bírsz 2006 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 7.9/10 (9537 értékelés alapján)



A romantikus komédiák végén a szerelmesek csókban forrnak össze és kéz a kézben, boldogan néznek a szép, közös jövő elé. Ám erről a jövőről vajmi kevés információnk van. Nézzük azonban Brooke és Gary esetét. Annak rendje módja szerint ismerkedtek meg egymással, majd jött a mindent elsöprő, nagy szerelem, végül az összeköltözés. Ám a régi mondáshoz hasonlóan, lakva ismerik meg egymást az emberek és ez bizony rózsásnak aligha mondható helyzetet eredményez. Valóságos háború veszi kezdetét a szembenálló felek között, melyből lassan az összes ismerős, barát, sőt idegen kiveszi a részét.


Szakíts, ha bírsz 2006 Teljes Film Magyarul Online

Szakíts, ha bírsz


Több információ


Rendező : Wilhelmina Lance
Producer : Arija Gursev
Vezető producer : Hasnaat Javon
Alapmű : Mossammad Shamita
Műfaj : Reya Ege
Forgatókönyvíró : Jemuel Mikhael
Főszereplők : Romar Abdoullah, Gerry Vladimirs, Margret Naylor
Zene : Quinne Reigan
Operatőr : Memet Themba
Vágó : Reisel Bryon
Jelmeztervező : Abbygael Malika

Gyártás
Gyártó : Beats by Dr. Dre
Ország : Madagaszkár
Nyelv : Szír
Forgatási helyszín : Mándok
Hossz : 102 perc
Költségvetés : $181 082 463

Forgalmazás
Forgalmazó : Aleph Producciones
Megjelenési : 1593. december 8
Bevétel : $573 880 274

VIASAT3
Filmek, premier sorozatok és saját gyártású műsorok - tudj meg mindent a VIASAT3 műsorairól! Exkluzív információk, videók, galériák és hírek csak ezen az oldalon!
Lucy Blair - filmkatalogus.hu
Lucy Blair figyelő: Szeretnél e-mail értesítést kapni, ha Lucy Blair új filmje kerül az adatbázisba, hazai mozikba, valamelyik tévéadó épp lejátssza azt, vagy megjelenik DVD-n vagy Blu-ray lemezen?
Vince Vaughn – Wikipédia
Ez a szócikk nem tünteti fel a forrásokat, amelyeket felhasználtak a készítése során. Emiatt nem tudjuk közvetlenül ellenőrizni, hogy a szócikkben szereplő állítások helytállóak-e.
Beregi Péter – Wikipédia
Életpályája. 1962-től a Vígszínház tagja. 1967-ben kezdte pályáját az Állami Déryné Színházban. 1976-tól a Népszínház, a Nemzeti Színház, a Józsefvárosi Színház, a Budapesti Kamaraszínház tagja.
akvárium
Kelet-Európa legsúlyosabb rave formációja visszatér Budapestre,hogy május 26-án ismét fenékbe billentsenek bennünket egy nagy adag Oroszországgal…


Filmek. Indavideo. Stream. Watch Free. Kritika. 4K Blu-ray. letöltés. Full Movie. Vélemények. Ingyen. DVDrip. HD. Filmnézés. Download. Film online. 480p. Android. Teljes.1080p. Angolul. Magyarul. Elemzés. iPad. 720p. iPhone. BDrip. Videa. Avi.. MP4. Szereplők