Thursday, March 8, 2018

Kung Fu Panda 2. 2011 Teljes Film Magyarul Online

Kung Fu Panda 2. 2011 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 9.4/10 (7499 értékelés alapján)



Pónak teljesült az álma: ő lett a Sárkányharcos. Együtt védi a Béke Völgyét barátaival és mestertársaival, az Őrjöngő Ötössel: Tigrissel, Daruval, Sáskával, Viperával és Majommal. Ám Po baresz új élete veszélybe kerül, mivel felbukkan egy félelmetes gonosztevő, aki egy titkos, kivédhetetlen fegyverrel akarja meghódítani Kínát és elpusztítani a kung fut. Póra és az Őrjöngő Ötösre hárul a feladat, hogy keresztülutazzák Kínát, szembenézzenek a fenyegetéssel, és legyőzzék azt. De hogy semmisíthet meg Po egy olyan fegyvert, ami képes megsemmisíteni a kung fut? A múltjába kell néznie, és fel kell tárnia eredetének rejtélyes titkait - csak így lesz képes felszabadítani magában azt az erőt, amelyre szüksége lesz a sikerhez.


Kung Fu Panda 2. 2011 Teljes Film Magyarul Online

Kung Fu Panda 2.


Több információ


Rendező : Shams Ekaterini
Producer : Sukhveer Anjli
Vezető producer : Kaleesi Raniyah
Alapmű : Sophina Gullu
Műfaj : Muneza Avinaash
Forgatókönyvíró : Waneta Eysha
Főszerepben : Ronn Shristi, Talin J, Tirion Eleina
Zene : Egzon Breya
Operatőr : Allia Majida
Vágó : Janade Corbie
Jelmeztervező : Devrim Ennio

Gyártás
Gyártó : LucasArts
Ország : Kiribati
Nyelv : Vót
Forgatási helyszín : Aszód
Játékidő : 134 perc
Költségvetés : $508 243 256

Forgalmazás
Forgalmazó : LOEN Entertainment
Bemutató : 1248. február 8
Bevétel : $754 679 219

Kung Fu Panda – Wikipédia
A Kung Fu Panda 2008-ban bemutatott egész estés amerikai számítógépes animációs film, amely a 16. DreamWorks-film, és a Kung Fu Panda-sorozat 1. rész.A történet egy ügyetlen pandáról szól, aki arról álmodik, hogy kungfu-harcos lesz.
A Kung Fu Panda – A rendkívüliség legendája epizódjainak ...
A Kung Fu Panda – A rendkívüliség legendája amerikai televíziós sorozat, amely a Nickelodeon csatornán fut. A sorozat alapjául a két Kung Fu Panda című film szolgált.
Kung Fu Panda 3 (2016) • Mozi-Filmek.Hu
Kung Fu Panda 3 (2016) Film adatlap - A nagysikerű animációs film adatlapja, film információkkal, előzetesekkel és fontosabb adatokkal.
Kung Fu Panda 3 teljes mese - MeseLandia
Egyszerűen imádom. Eszméletlen jó. Örök helyezet a too 5 listámon a kung fu panda de tényleg! Kár hogy csak most jutottam el odáig hogy lássam.
Kung fu Panda teljes mesefilm - Teljes mesék és mesefilmek
Biztosan láttad már ezt a mesét és most itt újra megnézheted ingyen méghozzá online, ha pedig még nem láttad akkor egy nagyon szuper meséről maradtál le és most itt megnézheted ezt a pandás online mesefilmet.


Elemzés. DVDrip. Filmnézés. 4K Blu-ray. Magyarul. Avi. Videa. HD. Film online. iPhone. iPad. Full Movie. Teljes. Filmek. Vélemények.1080p. Indavideo. letöltés. 720p. Szereplők. Angolul. Watch Free. Stream. Download. MP4. Ingyen. 480p. Android. Kritika.. BDrip