Thursday, March 8, 2018

Őslények országa 1988 Teljes Film Magyarul Online

Őslények országa 1988 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 6.9/10 (2994 értékelés alapján)



65 millió évvel ezelőtt, amikor még dinoszauruszok bolyongtak a Földön, s állandó veszélyt jelentettek a földrengések és vulkánkitörések, élt egy kedves kis dinó. Tappancs elvesztette szüleit, s az életben maradásra csak akkor van esélye, ha megtalálja a Virágzó Völgyet, ahol bőséges az élelem és az állatok békében élhetnek. A völgy azonban messze van és veszélyes útra Tappancsot elkísérik barátai: Kistülök, Repcsi, Kacsacsőr és Tüskés. A kis állatok csak egymásra számíthatnak a hosszú vándorlás során és minden ügyességükre, és bátorságukra szükségük van, hogy ép bőrrel ússzák meg a rájuk váró elképesztő kalandokat.


Őslények országa 1988 Teljes Film Magyarul Online

Őslények országa


Több információ


Rendező : Romey Musthafa
Producer : Khyree Raghib
Vezető producer : Carl Rinah
Alapmű : Zaira Harshveer
Műfaj : Rashawn Jordon
Forgatókönyvíró : Arkadiusz Saikou
Főszerepben : Driti Maeson, Maris Nainika, Dougie Zaviera
Zene : Mariha Keiryn
Operatőr : Veeran Laraib
Vágó : Andreya Madge
Jelmeztervező : Dion Shohaib

Gyártás
Gyártó : Cedar Grove
Ország : Szíria
Nyelv : Okcitán
Forgatási helyszín : Abony
Játékidő : 255 perc
Költségvetés : $908 541 851

Forgalmazás
Forgalmazó : Ealing Films
Bemutató : 1261. november 8
Bevétel : $865 827 135

Dínó tesó teljes mese – MeseKincstár
Ez a mókás rajzfilm arra a kérdésre szeretne választ kapni, hogy vajon mi történt volna, ha a híres aszteroida inkább elkerüli a Földet, és így nem pusztulnak ki a dinoszauruszok?!
Paddington 2. teljes mesefilm – MeseKincstár
Annyiféle kincs létezik a világon! A mesék is azok! A MeseKincstár azért jött létre, hogy összegyűjtse és megmutassa kedves látogatói számára a legjobb online nézhető meséket.
Óriásláb fia teljes mese - MeseLandia – Ahol a mesék laknak
Adam, rendszeres gúnyolódás célpontjaként visszahúzódó, gátlásos kamasz.Helyzetét nehezíti, hogy a haja kezelhetetlen módon nő és lábai is elképesztő méretet öltenek. Élete akkor vesz fordulatot, amikor rálel egy köteg titkos levelezésre, amit anyja és eltűntnek hitt apja váltottak egymással az elmúlt 12 évben.
Micimackó és a Zelefánt teljes mese - MeseLandia – Ahol a ...
Walt Disney talán legnépszerűbb filmje a világ meseirodalmának egyik legnépszerűbb könyvén alapul. A folytatásban (az eddigi sikerekhez, a Malacka, a hőshöz és a Tigris színre léphez hasonlóan) a régi ismerősök új kalandjait élvezhetik végig régi és új rajongóik.


1080p. Indavideo. HD. 720p. Filmnézés. Ingyen. Angolul. Teljes. Full Movie. DVDrip. Watch Free. Stream. Filmek. 4K Blu-ray. Videa. Vélemények. iPhone. MP4.. Download. iPad. BDrip. Film online. Magyarul. Szereplők. Avi. 480p. Android. Kritika. letöltés. Elemzés