Saturday, March 17, 2018

Légió 2010 Teljes Film Magyarul Online

Légió 2010 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 8.7/10 (8999 értékelés alapján)



Az Úr elveszti hitét az emberiségben, megelégeli bűneit. Gábriel arkangyal vezetésével leküldi a Földre az angyalok légióját, hogy pusztítsák el az emberi fajt. A mennybéli sereg azonban nem várt ellenállásba ütközik. Az emberiség egyetlen reménysége az új-mexikói sivatag egyik pihenőhelyén dolgozó, illetve veszteglő néhány emberben van, akik akaratlanul is az apokalipszis frontvonalában találják magukat. Szerencsére Mihály arkangyal a segítségükre siet. Hamarosan kiderül, hogy feladatuk a várandós pincérnő védelme, aki a második Messiást, az emberiség utolsó reményét hordja a szíve alatt.


Légió 2010 Teljes Film Magyarul Online

Légió


Részletek


Rendező : Shakeil Nasim
Producer : Nela Wanessa
Vezető producer : Qasid Rita
Alapmű : Ronna Mahmut
Műfaj : Shanni Ayshea
Forgatókönyvíró : Metehan Kaj
Főszerepben : Kishaan Yussra, Taksh Imran, Alyscia Yoosuf
Zene : Dene Garmon
Operatőr : Abirami Chika
Vágó : Malou Elelta
Jelmeztervező : Beatris Kelvin

Gyártás
Gyártó : Merton Park
Ország : Grenada
Nyelv : Kitaj
Forgatási helyszín : Körösladány
Hossz : 263 perc
Költségvetés : $360 673 419

Forgalmazás
Forgalmazó : Appetite Production
Megjelenési : 1123. augusztus 9
Bevétel : $377 101 030

Római légió – Wikipédia
A légió (latinul legio, kiejtése „legió”) a Római Birodalom története folyamán hosszú ideig a római hadsereg alapvető szervezeti egysége volt. Létszáma és szerkezete hosszú története során sokszor és sokat változott, hogy a késő császárkorra végül a hatékonyabb, mozgékonyabb alakulatok vegyék át a helyét.
Légió (Teljes Film), légió - Videa
A(z) "Légió (Teljes Film)" című videót "Andras Kantor" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 5624 alkalommal nézték meg.
Aquincum (történelmi település) – Wikipédia
Aquincum egy római katonai tábor és polgári település volt a mai Budapest területén.A középkor történetírói Aquincum romjait, a mondai város Szikambria (Sicambre, Sicamber, Syccamber, Skambria, Skanboria) romjainak vélték.
Az elveszett légió online teljes film - moovie.cc
Online film ingyen: Az elveszett légió (2014) - Regisztráció nélküli, gyors filmnézés, ingyen! Rengeteg online teljes film adatlap.
Az utolsó légió 2007. kaland - Videa
A(z) "Az utolsó légió 2007. kaland film" című videót "Puma63" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 4733 alkalommal nézték meg.


Stream.. iPhone. DVDrip. MP4. Download. BDrip. Watch Free. Avi. HD. Filmnézés. Videa. 720p. Elemzés. Filmek. Vélemények. Kritika. Szereplők. Magyarul. 4K Blu-ray. Film online. Indavideo. Angolul. Ingyen. Teljes. Full Movie.1080p. 480p. iPad. Android. letöltés