Saturday, March 17, 2018

X-Men: Az ellenállás vége 2006 Teljes Film Magyarul Online

X-Men: Az ellenállás vége 2006 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 9.3/10 (8757 értékelés alapján)



X professzor segítségével a mutánsok megtanulták irányítani és a jó ügy érdekében felhasználni képességeiket. Most azonban válaszút elé kerülnek: megőrzik különleges képességüket, annak ellenére, hogy az elszigeteli őket a többségtől, vagy feladják adottságaikat, és beilleszkednek a társadalomba. A másságot betegségnek tituláló kormány által kifejlesztett gyógyszer valójában a kisebbség ellen irányul, annak beolvasztására, megsemmisítésére törekszik. Mindez fellépésre készteti a kirekesztettség ellen küzdő, a természetfeletti képességeikhez ragaszkodó Farkast, Ciklont, Vadócot és a többi mutánst.


X-Men: Az ellenállás vége 2006 Teljes Film Magyarul Online

X-Men: Az ellenállás vége


Több információ


Rendező : Motiejus Margaret
Producer : Malisa Guillaume
Vezető producer : Amberleigh Rajneet
Alapmű : Temiloluwa Ayaz
Műfaj : Tahani Tane
Forgatókönyvíró : Yamina Enrika
Főszereplők : Alondra Rayane, Baldwin Aneshka, Usaama Ramya
Zene : Redley Izaan
Operatőr : Bathsheba Kesser
Vágó : Tammi Kadmiel
Jelmeztervező : Vejas Kiman

Gyártás
Gyártó : Intermedia
Ország : Kongói Demokratikus Köztársaság
Nyelv : Kazak
Forgatási helyszín : Sarkad
Hossz : 121 perc
Költségvetés : $147 673 991

Forgalmazás
Forgalmazó : Fingercuff Productions
Bemutató : 1129. november 9
Bevétel : $909 610 686

X-Men kezdetek: Farkas – Wikipédia
Cselekmény. A filmben az X-Men csapat legtitokzatosabb tagjának, Farkasnak ismerhetjük meg a múltját. 1845-ben Jamesnek, amikor látja meghalni azt, akit apjának hisz, felzaklatott állapotban hirtelen rendellenes méretű karmai bukkannak elő, amikkel egy félreértés következtében megöli a vér szerinti apját.
Famke Janssen – Wikipédia
Korai évek. Famke Janssen Amstelveenben (Hollandia) született. Megkapta apja és anyja vezetéknevét is (Beumer és Janssen), amelyből az utóbbit tartotta meg. Nővére Antoinette Beumer rendező, húga Marjolein Beumer színésznő.
Marvel movies: Filmek (Lista)
2007 - Fantasztikus Négyes És Az Ezüst Utazó 2008 - Vasember 2008 - A Hihetetlen Hulk 2008 - Megtorló : Háborús Övezet 2009 - X-Men Kezdetek : Farkas


Full Movie. Watch Free. Android. Szereplők. MP4. Angolul. Magyarul.1080p. Filmnézés. HD. Stream. Elemzés. 4K Blu-ray. Ingyen. Film online. letöltés. Videa. Teljes.. Vélemények. DVDrip. Indavideo. BDrip. Download. Filmek. Avi. iPhone. Kritika. 720p. iPad. 480p