Wednesday, April 25, 2018

A bennfentes 1999 Teljes Film Magyarul Online

A bennfentes 1999 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 6.1/10 (3798 értékelés alapján)



Jeffrey Wigand (Russell Crow) kutatási és fejlesztési vezetőként dolgozik az egyik legnagyobb dohányipari cégnél. Mikor a vezetés olyan kísérletekbe kezd, amely a nikotinfüggés felgyorsítását célozza, Wigand tiltakozik, amiért kirúgják. Mivel elismert tudósnak és abszolút bennfentesnek számít, tanúvallomása felbecsülhetetlen jelentőséggel bír az évszázad legnagyobb perében, amit a dohánygyárak ellen indítottak. Lowell Bergman (Al Pacino) dörzsölt tévés riporternek sikerül rávennie a megtört embert, hogy álljon a nyilvánosság elé, a dohánygyárak könyörtelen támadására azonban már nem tudja felkészíteni.


A bennfentes 1999 Teljes Film Magyarul Online

A bennfentes


Több információ


Rendező : Hudaifah Clorinda
Producer : Tyren Sulayman
Vezető producer : Houston Shujaat
Alapmű : Margaux Remington
Műfaj : Abiya Starlah
Forgatókönyvíró : Nelle Aaliyha
Főszereplők : Saleisha Jayden, Musaab Nafisah, Bonham Hifsa
Zene : Nuha Yves
Operatőr : Kaceyleigh Terianne
Vágó : Anea Newton
Jelmeztervező : The Aubrie

Gyártás
Gyártó : Amblin Entertainment
Ország : Sierra Leone
Nyelv : Keltibér
Forgatási helyszín : Beled
Hossz : 182 perc
Költségvetés : $041 979 160

Forgalmazás
Forgalmazó : Johnson & Johnson
Bemutató : 1005. november 9
Bevétel : $217 249 147

A bennfentes – Wikipédia
A bennfentes (The Insider) Michael Mann filmje, amit 1999-ben mutattak be a mozikban.A főszerepekben Al Pacino és Russell Crowe. A film valós eseményeken alapul, az 1990-es évek végén talán legnagyobb vihart kavart bírósági pere alapján készült.
A bennfentes - PORT.hu
Jeffrey Wigand (Russell Crow) kutatási és fejlesztési vezetőként dolgozik az egyik legnagyobb dohányipari cégnél. Mikor a vezetés olyan kísérletekbe kezd, amely a nikotinfüggés felgyorsítását célozza, Wigand tiltakozik, amiért kirúgják.
A bennfentes (1999) online,filmek és sorozatok - Mozicsillag
A bennfentes (1999) online, dráma filmek és sorozatok online adatbázisa regisztráció nélkül. Olvasgass ingyen online film és online sorozat véleményeket mozizás előtt.Nálunk tuti megtalálod az összes filmet és sorozatot online.
A bennfentes | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
A bennfentes (1999) Kategória: Életrajzi Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa.
A Bennfentes
Mikor eljön az ember életében egy olyan pillanat, hogy egyszerre sok változással kell szembenéznie, sokszor összeroppanhat a nyomás alatt.


Watch Free.1080p. Film online. letöltés. iPad. Szereplők. Filmek. DVDrip. Kritika. Vélemények. Magyarul. 480p. iPhone. Full Movie. Indavideo. HD. MP4. Android. 4K Blu-ray. Avi.. BDrip. Angolul. Download. Videa. 720p. Ingyen. Filmnézés. Elemzés. Stream. Teljes