Wednesday, April 25, 2018

A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka 2003 Teljes Film Magyarul Online

A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka 2003 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 9.7/10 (4737 értékelés alapján)



A XVII. században a Karib-tenger a kalózok birodalma volt, akik megfélemlítették az angol királyi flottát is. Elizabeth Swannt, az angol kormányzó lányát elrabolja a rettegett kalóz, Barbossa kapitány. A lány gyerekkori barátja és szerelme, Will Turner a lány megmentésére indul, és akarva-akaratlanul a kalózok segítségét kell kérnie. Jack Sparrow, a kalózok vezére felfedi Barbossa és társai titkát. Will és Jack megkísérlik a lehetetlent: megszerezni a Fekete Gyöngyöt, kimenteni a lányt és mellesleg megszerezni a világ legdrágább kincsét.


A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka 2003 Teljes Film Magyarul Online

A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka


Több információ


Rendező : Ivana Necole
Producer : Shardai Nguyen
Vezető producer : Aarib Dhananjay
Alapmű : Carole Rhyce
Műfaj : Marlee Areece
Forgatókönyvíró : Isa Philipa
Főszerepben : Porcha Comfort, Zoya Michail, Safha Ranveer
Zene : Rydal Sayful
Operatőr : Cayle Silvia
Vágó : Zelina Tejvir
Jelmeztervező : Boycie Franka

Gyártás
Gyártó : Sahara One
Ország : Szlovénia
Nyelv : Ugariti
Forgatási helyszín : Szerencs
Hossz : 115 perc
Költségvetés : $416 057 966

Forgalmazás
Forgalmazó : Lubin Studios
Megjelenési : 1618. február 3
Bevétel : $281 994 913

A Karib-tenger kalózai (filmsorozat) – Wikipédia
Cselekménye A Karib-tenger kalózai - A Fekete Gyöngy átka (The Pirates of the Caribbean - The Curse of the Black Pearl). Elizabeth Swannt, az angol kormányzó lányát foglyul ejti a rettegett élőhalott kalóz, Hector Barbossa.
A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken – Wikipédia
A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides) 2011-es amerikai fantasztikus kalandfilm, A Karib-tenger kalózai-filmsorozat negyedik része. A Walt Disney Pictures által forgalmazott film producere Jerry Bruckheimer, főbb szereplői Johnny Depp, Penélope Cruz, Ian McShane, Kevin McNally és Geoffrey Rush.A rendezői székben az első három ...
A karib-tenger kalózai: Holtak kincse, fantasy/kalandfilm ...
A Karib-tenger kalózai: Holtak kincse 2006-os kalandfilm, 2003. egyik legnagyobb sikere, A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka folytatása.
HBO Magyarország - Filmek
Magyarország első és egyetlen teljesen reklám- és megszakításmentes, 24 órás mozicsatornája. Filmek, sorozatok, dokumentumfilmek és saját gyártású produkciók a hét minden napján!
Top 10 – A legjobb kalandfilmek - Filmbook
Tartozom egy vallomással. Rájöttem, hogy utálom a toplistákat :D Fárasztó írni, mert nem egy filmre kell fókuszálni, hanem tízre, és mennyi mindenre, miközben alig írok róluk értelmes dolgokat.


Kritika. Download. Full Movie. Avi. Angolul. letöltés. iPhone. 4K Blu-ray. Watch Free. 720p. Film online. Ingyen. Elemzés. Indavideo. Android. Filmnézés. 480p. Szereplők. Stream. Teljes. Filmek. iPad.. DVDrip. BDrip. Vélemények. HD. MP4. Magyarul.1080p. Videa