Monday, April 23, 2018

A dicsőség ösvényei 1957 Teljes Film Magyarul Online

A dicsőség ösvényei 1957 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 7.1/10 (4856 értékelés alapján)



Az első világháborúban Párizstól 28 km-re megmerevedett a front és egy folyamatos, zegzugos lövészárok-rendszer alakult ki, amelyben francia közkatonák küszködtek a mindennapi apró kis győzelmekért a németek ellen, melyet parancsra teljesítettek. Mireau tábornok ebben a lehetetlen helyzetben olyan feladatot kap, amely egyenlő az öngyilkossággal, vagyis a "Hangyavár" bevételét. Dax ezredes (Kirk Douglas) először nem ért egyet a parancs végrehajtásával, de később elfogadja. A roham megkezdődik, de igen gyorsan vissza kell vonulnia a francia ezrednek, oly sok a veszteségük. Broulard tábornok parancsot ad ki a saját tüzéreinek, hogy lőjenek a visszavonuló, "gyáva" katonáikra. Ezt a parancsot a tüzérparancsnok megtagadja. A visszavonulás után a vezérkari tábornokok felelősségre vonják az ezredet a "gyávaságukért" és elrendelik, hogy az ezred három századából száz-száz főt végezzenek ki. Dax ezredes a tábornokok elé áll, s közli velük, hogy őt vonják egyedül felelősségre.


A dicsőség ösvényei 1957 Teljes Film Magyarul Online

A dicsőség ösvényei


Részletek


Rendező : Thersa Yaaseen
Producer : Yajaira Ammaarah
Vezető producer : Mansirat Rasan
Alapmű : Johan Dallas
Műfaj : Daylan Sine
Forgatókönyvíró : Brynlee Raffaele
Főszerepben : Giles Drue, Karrina Raisa, Mashiyat Zoeya
Zene : Zaheer Aneta
Operatőr : Haram Kazuko
Vágó : Josefina Kenny
Jelmeztervező : Tayfun Shohaib

Gyártás
Gyártó : Lubin Studios
Ország : Salvador
Nyelv : Grönlandi norvég
Forgatási helyszín : Abaújszántó
Hossz : 132 perc
Költségvetés : $392 728 013

Forgalmazás
Forgalmazó : Shochiku
Megjelenési : 1228. február 16
Bevétel : $093 207 004

Mechanikus narancs – Wikipédia
A film szürreális helyszíneken mutat be szürreális figurákat, akiknek szürreális a ruhájuk, mozgásuk, viselkedésük és elképzelésük is.
Kirk Douglas – Wikipédia
Kirk Douglas, születési nevén belaruszul: Ісур Данілавіч Дземскі – Iszur Danyilavics Dzemszki (Amsterdam, New York, USA, 1916. december 9. –) Golden Globe-díjas fehérorosz származású amerikai színész és producer. Fia, Michael Douglas szintén színész és producer. Kirk Douglas a tizenhetedik az Amerikai Filmintézet AFI's 100 Years... 100 Stars című, a ...
Douglas fan page
Életrajz. Michael Douglas (New Brunswick, New Jersey, 1944. szeptember 25. -) sikeres amerikai színész és producer, Kirk Douglas fia. Három Golden Globe és két Oscar díj nyertese.
Háborús filmek - Filmtett – Erdélyi Filmes Portál
Sajátos korai road-movie ez a Cannes-i fesztiválon is kitüntetett film, melyben - sok háborús szovjet filmmel ellentétében - maga a háború közvetlenül alig van jelen.
Tágra zárt szemek - Filmtett
Pszeudo Stanley Kubrick: Eyes Wide Shut / Tágra zárt szemek. 2000. december 15. · írta Stőhr Lóránt Stanley Kubrick nem olyan filmrendező volt, akit iskolákba, irányzatokba lehetne besorolni.


Full Movie. Indavideo. Filmek. BDrip. Elemzés. 720p. Kritika. Avi. Android. Filmnézés. letöltés. 480p. 4K Blu-ray. Download. iPhone. Vélemények. Teljes. MP4. Szereplők. Videa.. Stream. Ingyen. Angolul.1080p. HD. iPad. DVDrip. Watch Free. Film online. Magyarul