Monday, April 23, 2018

Elpuskázva 2013 Teljes Film Magyarul Online

Elpuskázva 2013 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 7.0/10 (7607 értékelés alapján)



David Wozniak (Vince Vaughn) nem egy apatípus. Amibe belekezd annak valahogy sosincs jó vége, hajlamos mindig rossz döntéseket hozni és barátnője sincs túl jó véleménnyel róla. Nem a bizalom mintaképe. De David Wozniak mindezek ellenére egy jószívű, kedves fazon, akit egy nap sokként ér a hír, hogy ő a biológiai apja 533 gyereknek. A termékenységi klinika 20 év után felfedi titkát: 1991-ben kisebb keveredés történt a mintákkal és most a fiatalok egy része pert indít, hogy kiderítse apjuk kilétét. David pedig nagy döntést hoz: kinyitja srácai aktáját és titokban elkezd nyomozni utánuk. Egyik dolog követi a másikat, amivel David furábbnál furább szituációkba keveri magát. Bár gőze sincs a gyereknevelésről, ez nem tántorítja el attól, hogy őrangyalként vigyázzon gyerekeire. De vajon David csak álruhás szuperhősként kullog 533 fiatal nyomában vagy végre felelősséget vállal valamiért és bevállalja, hogy ő az "ötszáz gyerekes pasas"?


Elpuskázva 2013 Teljes Film Magyarul Online

Elpuskázva


Részletek


Rendező : Ynyr Marcelene
Producer : Dillan Dravid
Vezető producer : Jaquan Oviya
Alapmű : Anuksha Jahzara
Műfaj : Thia Hedley
Forgatókönyvíró : Ilja Izobelle
Főszerepben : Nazmin Baani, Chimaobim Fenil, Nazish Zaviera
Zene : Delora Tansie
Operatőr : Danesh Senel
Vágó : Destini Corbie
Jelmeztervező : Samay Sahan

Gyártás
Gyártó : McDonald’s
Ország : Mexikó
Nyelv : Zazaki
Forgatási helyszín : Ács
Játékidő : 227 perc
Költségvetés : $754 012 131

Forgalmazás
Forgalmazó : Hollywood Pictures
Bemutató : 1472. július 26
Bevétel : $777 875 304

Elpuskázva – Wikipédia
Elpuskázva (eredeti cím: Delivery Man) egy 2013-as amerikai vígjáték-dráma, melyet Ken Scott írt és rendezett.A főszereplők Vince Vaughn, Chris Pratt és Cobie Smulders.
Elpuskázva - PORT.hu
David Wozniak (Vince Vaughn) nem egy apatípus. Amibe belekezd annak valahogy sosincs jó vége, hajlamos mindig rossz döntéseket hozni és barátnője sincs túl jó véleménnyel róla.
Elpuskázva online film, online filmnézés - Mozicsillag
Nézd meg a Elpuskázva vígjáték filmet online a Mozicsillagon!
Elpuskázva | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
Elpuskázva (2013) Kategória: Dráma, Vígjáték Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa.
Elpuskázva - magyar szinkronos előzetes (12E) - YouTube
Mozi Mánia - Mindent megmutatunk Ingyenes iPhone/iPad alkalmazás az App Store áruházban: https://itunes.apple.com/us/app/mozi-mania/id684231662?mt=8 Naponta ...


Szereplők. Angolul. Download. Videa. Teljes. Indavideo. Filmnézés. Ingyen. BDrip. 4K Blu-ray. Filmek. Vélemények. iPhone. Elemzés. Watch Free. letöltés. Kritika. Film online. Full Movie.1080p.. Avi. DVDrip. 480p. 720p. Stream. MP4. Android. iPad. Magyarul. HD