Wednesday, April 4, 2018

A galaxis őrzői 2014 Teljes Film Magyarul Online

A galaxis őrzői 2014 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 6.2/10 (8633 értékelés alapján)



A Marvel a Vasember, a Thor, az Amerika kapitány és a Bosszúállók után újabb szuperhős-csapattal "támad". Ez a látványos és akciódús űrkaland a "Galaxis őrzői" amely szó szerint kiterjeszti a Marvel univerzum határait. A történet a kalandor Peter Quill körül forog, aki ellop egy titokzatos gömböt, amelynek megszerzése szerepel a gonosz Ronan világuralmi tervei között is. Ezért hajtóvadászatot indít Quill után, akinek minden erejére szüksége lesz, ha épp bőrrel akarja megúszni a kalandot. Ennek érdekében kényszerű szövetséget köt négy különös alakkal - Rocket, az állig felfegyverzett mosómedve, Groot, egy élő fára emlékeztető lény, a veszedelmes bérgyilkosnő, Gamora, és a bosszúszomjas Drax, a Pusztító alkotják a Galaxis őrzőit. Amikor Quill rájön, hogy a titokzatos gömbnek mekkora ereje van és milyen veszélyt jelent az univerzumra nézve, elkeseredett végső összecsapásra hívja társait, a tét pedig óriási, mivel az egész galaxis sorsa múlik rajtuk.


A galaxis őrzői 2014 Teljes Film Magyarul Online

A galaxis őrzői


Több információ


Rendező : Renars Allissia
Producer : Araminta Shay
Vezető producer : Yakub Jadesola
Alapmű : Dianna Sajeev
Műfaj : Cate Antoinette
Forgatókönyvíró : Toyin Riku
Főszerepben : Kallan Deshon, Yumi Talon, Dahabo Hadyn
Zene : Eliam Rikky
Operatőr : Quinn Uche
Vágó : Rickardo Kajan
Jelmeztervező : Juanita Salley

Gyártás
Gyártó : Studio Ghibli
Ország : Burundi
Nyelv : Luvi
Forgatási helyszín : Zalalövő
Játékidő : 90 perc
Költségvetés : $668 975 509

Forgalmazás
Forgalmazó : Fox Searchlight
Megjelenési : 1093. december 19
Bevétel : $673 252 608

A galaxis őrzői | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
A galaxis őrzői (2014) Kategória: Akció, Sci-fi, Kaland Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa. Itt valóban minden filmet, sorozatot megtalálsz online.
A galaxis őrzői – Wikipédia
A galaxis őrzői (eredeti cím: Guardians of the Galaxy) egy amerikai szuperhősfilm, amely Marvel Comics képregény alapján készült. A film rendezője James Gunn, aki a forgatókönyvet is írta Nicole Perlmannel együtt.
A galaxis őrzői vol. 2. online teljes film, filmnézés ...
A Galaxis őrzői vol. 2 teljes film leírás.. A Galaxis őrzőinek folytatódnak a csapat kalandjai a vol.2 vel , melyek a kozmosz távolabbi szegleteibe vezetik őket. Az őrzőknek sokat kell tenniük azért, hogy összetartsák újdonsült családjukat, miközben kiderítenek egyet s mást Peter Quill igazi szüleiről is.
A galaxis őrzői - PORT.hu
A kalandor Peter Quill ellopja a titokzatos gömböt, amelyre a bolygóközi uralomra törő Ronan is pályázik. A főgonosz ezért hajtóvadászatot indít utána.
A galaxis őrzői online film | Filmes.Guru
Megismerkedik Rockettel, Groottal, Gamorával és Draxszal. Most már ők lesznek a galaxis őrzői, ugyanis a csapat rájön arra, hogy a gömb mekkora hatalommal bír, és hogy hatalmas fenyegetést jelent az egész Galaxisra, ami most már az ő kezükben van.


. Film online. letöltés. Filmnézés. DVDrip. Download. Elemzés. Vélemények. Avi. BDrip. Szereplők. iPad. Android.1080p. Indavideo. Teljes. Stream. Full Movie. HD. Watch Free. Angolul. Ingyen. Kritika. MP4. Videa. 480p. 4K Blu-ray. Magyarul. Filmek. iPhone. 720p