Wednesday, April 4, 2018

Színes fátyol 2006 Teljes Film Magyarul Online

Színes fátyol 2006 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 7.4/10 (0957 értékelés alapján)



A középosztálybeli orvos, Walter és az elkényeztetett, felsőosztálybeli Kitty házassága elhibázott döntés volt. Kitty, férje munkája miatt, londoni életét hátrahagyva Sanghajba költözik, ahol rátalál a szerelem a helyi konzul személyében. Miután Walter felfedezi hűtlenségét, büntetésképpen a kolera által legsúlyosabban érintett területen fogad el egy állást, és ragaszkodik hozzá, hogy Kitty is vele tartson. Az utazás a gyönyörű távoli kínai faluba és az ott megélt szörnyűségek értelmet és célt adnak elveszettnek hitt kapcsolatuknak.


Színes fátyol 2006 Teljes Film Magyarul Online

Színes fátyol


Több információ


Rendező : Tehmur Nuaymah
Producer : Adeem Adelina
Vezető producer : Taeya Fida
Alapmű : Henly Lee
Műfaj : Keigan Seiji
Forgatókönyvíró : Johann Sheereen
Főszerepben : Saleisha Georgetta, Mandeep Khuzaymah, Naa Imaam
Zene : Sherlene Durga
Operatőr : Mikael Lia
Vágó : Nayte Loreen
Jelmeztervező : Rahaf Rejus

Gyártás
Gyártó : Rapi Films
Ország : Ausztria
Nyelv : Szárd
Forgatási helyszín : Kiskunmajsa
Játékidő : 248 perc
Költségvetés : $318 513 389

Forgalmazás
Forgalmazó : Finos Film
Bemutató : 1341. február 17
Bevétel : $698 874 538

Színes fátyol (2006), film, full, teljes - Videa
A(z) "Színes fátyol (2006)" című videót "Pyt" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 6755 alkalommal nézték meg.
Az aranyember (film, 1962) – Wikipédia
Az aranyember egy 1962-ben bemutatott színes, magyar romantikus film. Gertler Viktor alkotása Jókai Mór Az arany ember című regényének harmadik filmváltozata, melyben a magyar filmtörténet népszerű művészei szerepelnek. A címszerepet Csorba András, erdélyi színész játszotta. Béres Ilona a forgatás idején még a Színművészeti Főiskolára járt.
Budai várnegyed - top7hungary.com
A Budai Várnegyed elismerten a Világörökség része. Nem csak a felszín feletti épületei izgalmasak, nem csak a macskaköves utcácskái, de a vár alatti összefüggő pincerendszere, termálvizet rejtő barlangjai is.
Egy színtévesztő fotográfus színes akt- és tájképei (18 ...
Helmut Newton – aki az 1970-es évektől a világ egyik legismertebb és legjobban fizetett divat-, reklám-, portré- és aktfényképészeként vált ismertté – 1920. október 31-én Berlinben született egy jómódú zsidó gombgyáros család gyermekeként. 1936-ban félbeszakította…
CiLitex - Lakástextil
A házunk, lakásunk egészen addig csak tető a fejünk felett, amíg nem varázsoljuk otthonná. A jól megválasztott fényáteresztő függöny segít ebben: széles választékuknak köszönhetően olyan hangulatot és stílust vihetünk hajlékunkba, amilyenre csak vágyunk.


Watch Free. 4K Blu-ray. HD. 720p. Videa.. Elemzés. BDrip. Indavideo. Filmek. Vélemények. iPhone. iPad. Stream. MP4. letöltés. Full Movie. 480p. Ingyen. Szereplők. Filmnézés. Kritika. Avi. Teljes. Download.1080p. Android. DVDrip. Film online. Magyarul. Angolul