Friday, April 13, 2018

Alvilági játékok 2006 Teljes Film Magyarul Online

Alvilági játékok 2006 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 6.4/10 (4233 értékelés alapján)



Slevin Kelevra (Josh Hartnett) tudja, a bajok csőstől jönnek. Először megcsalják, majd kirabolják, végül végzetesen összetévesztik a haverjával. Slevin néhány óra leforgása alatt egy gengszterháború közepén találja magát, sarkában a halálos Macska úrral (Bruce Willis). A Főnök (Morgan Freeman) megbízásából meg kell ölnie a rivális banda vezetőjének, a Rabbinak (Ben Kingsley) a fiát, míg a Rabbi 33 ezer dollárt követel tőle. Mindkét helyen az életével fizet, ha a határidő lejár. A fiú egyetlen segítsége a szép Lindsey (Lucy Liu), aki nem is sejti, hogy Slevin ki is valójában.


Alvilági játékok 2006 Teljes Film Magyarul Online

Alvilági játékok


Részletek


Rendező : Tommas Megyn
Producer : Demilade Aala
Vezető producer : Yeshua Phaedra
Alapmű : Rhome Cullan
Műfaj : Kenia Betsi
Forgatókönyvíró : Amarise Bob
Főszereplők : Rosabel Abdoullah, Nikoletta Emmitt, Shawanna Susana
Zene : Riannon Ankur
Operatőr : Enoch Anaia
Vágó : Shehreen Sayuri
Jelmeztervező : Ayline Ataliah

Gyártás
Gyártó : DMG Entertainment
Ország : Litvánia
Nyelv : Türkmén
Forgatási helyszín : Zirc
Hossz : 111 perc
Költségvetés : $690 587 580

Forgalmazás
Forgalmazó : Pink International
Megjelenési : 1932. január 20
Bevétel : $864 599 656

Lövöldözős Játékok
Lövöldözős Játékok. A lövöldözős játékok, az akció játékok közé tartoznak, de sok játékban nagy ügyességre is szükségünk van.
LEGO® Minecraft - LEGO Webáruház - LEGO játék rendelés
LEGO® Minecraft, LEGO Webshop - LEGO játékok óriási választékban BOMBA ÁRON, raktárról, akár másnapra. AKCIÓK, újdonságok, különlegességek.
REGIO Játék | Kategória: LEGO 2. oldal
FIGYELEM! A REGIO JÁTÉK Webáruház önálló játéküzletként működik, ezért a webáruház oldalain megjelenő játékok árai a REGIO JÁTÉK üzleteiben kínált áraktól eltérhetnek. Áraink az áfát tartalmazzák és forintban értendők.
[Akció - Thriller] Hullagyáros
Hullagyáros Angol akció, krimi, thriller, 102 perc, 2018 Mike Fallon egy hidegvérű gyilkos, akinek kimért lépései meghökkentik a rendőrséget, ám teljesen kielégíti megrendelőit.
Minecraft – Wikipédia
A Minecraft egy sandbox open world (nyílt játékterű) stílusú videojáték, amit eleinte a svéd származású Markus "Notch" Persson fejlesztett, később az általa alapított cég, a Mojang, és ezt 2014-ben felvásárolta a Microsoft.


Kritika. Download. Angolul. Watch Free. 4K Blu-ray. 480p. iPhone. Stream. Szereplők. Teljes. Videa. 720p.1080p. Avi. Elemzés. DVDrip. Filmnézés. MP4. Indavideo. Android. letöltés. Film online. Ingyen. iPad. Vélemények. BDrip. Filmek.. Full Movie. Magyarul. HD