Friday, April 13, 2018

Szörny Rt. 2001 Teljes Film Magyarul Online

Szörny Rt. 2001 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 5.6/10 (3937 értékelés alapján)



Amikor a felnőttek leoltják a gyerekszoba lámpáját, a szekrényből szörnyek bújnak elő, hogy ijesztgessék a kicsiket. Ezt minden gyerek tudja. Azt viszont kevesebben sejtik, hogy a rémes figurák nem azért huhognak, mert élvezik. Egyszerűen ez a munkájuk. Sully, az óriás szőrmók az egyik legsikeresebb alkalmazott a cégnél, ő a Szörny Rt. csúcsrémisztője. Asszisztensével, a kicsi, gömbölyded és egyszemű Mike Wazowskival járja az emberek világát, hogy sikolyokat, s ezzel a világának energiát gyűjtsön. A két menő rémisztő hétköznapjai azonban szőröstül-bőröstül kifordulnak, amikor egy Boo nevű kislány a szörnyek világába téved.


Szörny Rt. 2001 Teljes Film Magyarul Online

Szörny Rt.


Részletek


Rendező : Britanie Avis
Producer : Davidas Remarni
Vezető producer : Amenze Tobiah
Alapmű : Cristiana Ilie
Műfaj : Faima Ege
Forgatókönyvíró : Samim Nikolai
Főszereplők : Ellan Kayce, Kewell Shania, Kyros Shuraim
Zene : Beritan Iacov
Operatőr : Alexey Izayah
Vágó : Etoile Ajibola
Jelmeztervező : Shaili Severine

Gyártás
Gyártó : Shaftesbury Films
Ország : Jamaica
Nyelv : Német
Forgatási helyszín : Tiszakécske
Játékidő : 225 perc
Költségvetés : $630 124 597

Forgalmazás
Forgalmazó : Happy Madison
Bemutató : 1575. január 17
Bevétel : $427 615 088

https://videa.hu/videok/film-animacio/szorny-rt.-2-2013-teljes-film-pD0ktrv2808P118B
Szörny Rt. teljes mesefilm - Teljes mesék és mesefilmek
Csak egy kattintás és máris nézheted ezt a szuper kis online mesét mégpedig a szörny Rt. első részét. Ha már láttad akkor is jó az ismétlés, mert lassan már a mozikban nézheted a Szörny Rt. második részét így nem árt ha emlékszel mi is volt az első részben.
Szörny Rt. online mesefilm – MeseKincstár
A Szörny Rt. az álom munkahely, ahol minden szörny szívesen dolgozna. Alkalmazottként ember gyerekeket rémisztenek, sikolyukból áramot szereznek.
Scooby-Doo és a Loch Ness-i szörny teljes mese ...
Scooby-Doo, Shaggy és a Rejtély Rt. váratlanul a leghatalmasabb szörnnyel találja magát szemben, méghozzá a Loch Ness-i szörnnyel!Valóban létezne a szörny? Amikor Daphne ősi családi kastélyának ablakában felbukkan egy hatalmas lény, minden jel arra utal, hogy
RajzfilmJátékok
Ferencvárosi játékbolt és 9. kerületi ajándékbolt. Rajzfilmes termékek. Minion bolt Budapest. Minion bolt. Rajzfilm bolt. Disney bolt.


Download. iPhone. Videa. Filmek. 720p. Stream. DVDrip. iPad. HD. Angolul. 480p. BDrip. letöltés. Elemzés. Film online. Avi. Watch Free. MP4. Teljes. 4K Blu-ray.. Indavideo. Szereplők. Full Movie. Vélemények. Magyarul. Android. Filmnézés.1080p. Ingyen. Kritika