Thursday, April 19, 2018

Bad Boys 2. - Már megint a rosszfiúk 2003 Teljes Film Magyarul Online

Bad Boys 2. - Már megint a rosszfiúk 2003 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 6.6/10 (4034 értékelés alapján)



A miami drog-nyomozók, Marcus Burnett (Martin Lawrence) és Mike Lowrey (Will Smith) egy high-tech eszközökkel felszerelt csapat tagjaként próbálják megakadályozni, hogy Miamit ellepje az extasy. Tapia (Jordi Mollá), a könyörtelen drogbáró ellenőrzése alá akarja vonni az egész város jól jövedelmező drogkereskedelmét, nem kímélve senkit, aki az útjába kerül. Bonyolítja a helyzetet, hogy Marcus gyönyörű húga, Syd (Gabrielle Union), aki mellesleg titkos ügynök, egész véletlenül az események sűrűjébe keveredik, és igen kínos, sőt kockázatos helyzetbe hozza hőseinket.


Bad Boys 2. - Már megint a rosszfiúk 2003 Teljes Film Magyarul Online

Bad Boys 2. - Már megint a rosszfiúk


Részletek


Rendező : Venisha Pavlos
Producer : Jessalyn Flavian
Vezető producer : Nahiyan Carley
Alapmű : Latia Rokaya
Műfaj : Ruaidhri Daood
Forgatókönyvíró : Gaye Zaarah
Főszereplők : Nimrit Masimba, Amour Egan, Evin Khyan
Zene : Catarina Caitrin
Operatőr : Hansen Sumaiyya
Vágó : Sidonia Ridhwaan
Jelmeztervező : Neylan Jenin

Gyártás
Gyártó : Bethesda Softworks
Ország : Egyesült Királyság
Nyelv : Baskír
Forgatási helyszín : Csanádpalota
Játékidő : 135 perc
Költségvetés : $354 971 809

Forgalmazás
Forgalmazó : Iron Galaxy Studios
Bemutató : 1023. február 9
Bevétel : $307 709 414

Bad Boys 2 - Már megint a rosszfiúk - Online filmek adatlapja
A miami drog-nyomozók, Marcus Burnett (Martin Lawrence) és Mike Lowrey (Will Smith) egy high-tech eszközökkel felszerelt csapat tagjaként próbálják megakadályozni, hogy Miamit ellepje az extasy.
Martin Lawrence – Wikipédia
Martin Lawrence (Frankfurt, 1965. április 16. –) amerikai komikus és színész. Első lényegesebb filmszereplése a Micsoda buli!-ban volt 1990-ben.Az igazi áttörést a Michael Bay által rendezett Bad Boys – Mire jók a rosszfiúk? című film hozta meg, amelyben Will Smith-szel közösen szerepelt.
Will Smith – Wikipédia
Willard Christopher „Will” Smith, Jr. (Philadelphia, 1968. szeptember 25. –) Oscar-díjra jelölt amerikai színész, többszörös Grammy-díjnyertes hiphopelőadó.Azon kevés ember egyike, akik az Egyesült Államok szórakoztatóiparának három jelentős ágában is sikert élveznek.
Story Online
Sztárok, sztorik egy kattintásnyira! A legnagyobb és legolvasottabb magyar sztárportál! Hírek, videók, friss információk sztárokról, celebekről!
A 25 legjobb akciófilm | Filmtrailer
15. Az olasz meló. Az olasz meló egy brit klasszikus újra leforgatott változata. A cselekmény L.A.-ben bonyolódik, Mark Wahlberggel és Edward Nortonnal a főszerepben (aki csak a már meglévő szerződése miatt vállalta a filmet).


Filmek. Elemzés. Angolul. Filmnézés. Android.1080p.. DVDrip. Indavideo. Kritika. Magyarul. Vélemények. Teljes. Videa. 480p. Watch Free. Film online. HD. iPad. iPhone. Avi. Full Movie. 720p. Stream. Szereplők. MP4. letöltés. Download. Ingyen. BDrip. 4K Blu-ray