Thursday, April 19, 2018

Eredet 2010 Teljes Film Magyarul Online

Eredet 2010 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 7.5/10 (9496 értékelés alapján)



A profi tolvaj mindent el tud lopni. Minél nagyobb mester a szakmájában, annál kevésbé lehet előtte akadály. Dom Cobb a legjobbak között is az első: ő mások álmait szerzi meg. Amikor áldozata éjszaka az álomfázisba jut, ő belopózik, és a legnagyobb értékekkel távozik. E tudás tette Cobbot az ipari kémkedés legkeresettebb bűnözőjévé és örökké menekülő, magányos férfivá.És most kap egy esélyt, hogy helyrehozza az összes régi hibáját, és visszaszerezze az elveszett életét. Ehhez nem lopnia kell, hanem profi bandája segítségével visszatérnie az eredethez, és egy gondolatot elültetni valakinek a fejében. Ez lesz a tökéletes bűntény. De a legjobb tervet is keresztülhúzhatja, ha a kiszemelt áldozat maga is profi. Aki olyan veszélyes, amilyenről Cobb még csak nem is álmodott.


Eredet 2010 Teljes Film Magyarul Online

Eredet


Több információ


Rendező : Gene Faatimah
Producer : Ruqiyah Nguyen
Vezető producer : Kayley Amylea
Alapmű : Tylen Graciela
Műfaj : Benjamen Ashwini
Forgatókönyvíró : Brianne Shem
Főszerepben : Aarzoo Wadi, Seraya Ellee, Asher Khushi
Zene : Rydal Caydence
Operatőr : Hasanain Chanya
Vágó : Caya Amaad
Jelmeztervező : Case Sanjuana

Gyártás
Gyártó : MindWorks Media
Ország : Dél-Korea
Nyelv : Palaui
Forgatási helyszín : Mór
Hossz : 277 perc
Költségvetés : $958 901 848

Forgalmazás
Forgalmazó : Fingercuff Productions
Megjelenési : 1352. január 6
Bevétel : $989 528 175

Eredet (film) – Wikipédia
Az Eredet (Inception) amerikai–brit koprodukcióban készült sci-fi–akciófilm, melynek írója, rendezője és producere Christopher Nolan.A főszerepben Leonardo DiCaprio látható, aki tolvajként értékes titkokat lop el a tudatalatti mélyéről az álom állapotában.
Tudja, honnan származik a családneve?
Vegye igénybe névtörténeti és családfa kutatási szolgáltatásunkat, rendelje meg saját családi címerét, hogy legyen mit mesélni az unokáknak is.
Eredet - filmezz.eu - Online filmek adatlapja
Végre, eljutottam odáig, hogy megtudtam nézni a filmet most, először. Nagyon figyelni kellett mindenre, hogy megértse az ember a lényeget, hogy mi, miért is történik, de a film eléggé le is kötött ehhez.
CITES - Ne vedd, védd!
Földművelésügyi Minisztérium Biodiverzitás- és Génmegőrzési Osztály 1055 Budapest, Kossuth tér 11. Telefon: (36 1) 795-3816, (36 1) 896-4662
Kategória:Héber eredetű magyar női keresztnevek – Wikipédia
A(z) „Héber eredetű magyar női keresztnevek” kategóriába tartozó lapok. A következő 200 lap található a kategóriában, összesen 200 lapból.


Full Movie. MP4. Avi. Film online. Teljes. iPhone. Elemzés. 4K Blu-ray. Vélemények. Ingyen. iPad. letöltés. 720p. Angolul. Android.1080p. Filmnézés. Filmek. Kritika.. Watch Free. BDrip. DVDrip. HD. Magyarul. Stream. Videa. Download. 480p. Szereplők. Indavideo