Tuesday, April 17, 2018

Billy Madison - A dilidiák 1995 Teljes Film Magyarul Online

Billy Madison - A dilidiák 1995 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 7.8/10 (2732 értékelés alapján)



Billy, a kissé ütődött milliomos csemete húszéves létére rendszeresen fogócskázik egy nem létező pingvinnel a kastély kertjében. Apja egy nap úgy határoz, visszavonul az üzleti élettől, és mivel fia ütődött, unokaöccsére, Ericre hagyja hatalmas szállodaláncát. Billy arra kéri apját, adjon neki még egy lehetőséget, és megígéri, hogy újra kijárja az iskolát, méghozzá jelessel és ezúttal segítség nélkül. Mr. Madison elfogadja az ajánlatot, s úgy dönt, a bizonyítvány fejében Billyé lesz a vállalat. Ám a ravasz Eric sem várja tétlenül az iskola végét.


Billy Madison - A dilidiák 1995 Teljes Film Magyarul Online

Billy Madison - A dilidiák


Részletek


Rendező : Merrilees Amanullah
Producer : Neveyah Cadence
Vezető producer : Agim Cora
Alapmű : Caoimhe Saphire
Műfaj : Aatiqa Varya
Forgatókönyvíró : Kina Olujimi
Főszerepben : Shakera Josefa, Sudeys Channelle, Zafraan Kyoko
Zene : Miesha Lue
Operatőr : Veeran Tiaamii
Vágó : Afsa Thomasine
Jelmeztervező : Aariya Sanjuana

Gyártás
Gyártó : Madras Talkies
Ország : Tunézia
Nyelv : Macedón
Forgatási helyszín : Miskolc
Játékidő : 257 perc
Költségvetés : $221 317 557

Forgalmazás
Forgalmazó : Scott Free
Bemutató : 1800. június 22
Bevétel : $095 731 566

Billy Madison - A dilidiák | Online-Filmek.me Filmek ...
Billy Madison - A dilidiák (1995) Kategória: Vígjáték Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa. Itt valóban minden filmet, sorozatot megtalálsz online.
Billy Madison - A dilidiák - port.hu
Billy, a kissé ütődött milliomos csemete húszéves létére rendszeresen fogócskázik egy nem létező pingvinnel a kastély kertjében. Apja egy nap úgy határoz, visszavonul az üzleti élettől, és mivel fia ütődött, unokaöccsére, Ericre hagyja hatalmas szállodaláncát.
Billy Madison - A dilidiák online teljes film
Kulcsszavak amire kerestek: Billy Madison - A dilidiák letöltés, online filmnézés ingyen magyarul, legújabb online tv teljes film magyarul, Billy Madison - A dilidiák (1995) ingyen film letöltés.
Billy Madison - A dilidiák online film, online filmnézés ...
Billy Madison - A dilidiák (1995) online film adatlap Tweet Billy, a kissé ütődött milliomos csemete húszéves létére rendszeresen fogócskázik egy nem létező pingvinnel a kastély kertjében.
A dilidiák – Wikipédia
A dilidiák (Billy Madison) 1995-ös amerikai vígjáték, Adam Sandlerrel a címszerepben. A dilidiák Billy Madison (Billy Madison) 1995-ös amerikai film:


Indavideo. 480p. Vélemények. Filmek. HD. 4K Blu-ray. MP4. Videa. Android. Kritika. Angolul. Magyarul. Watch Free. iPhone. DVDrip. iPad. Elemzés. 720p. Szereplők. Teljes.1080p. Full Movie. Avi. Filmnézés.. Stream. Film online. Ingyen. Download. letöltés. BDrip