Tuesday, April 17, 2018

Mamma Mia! 2008 Teljes Film Magyarul Online

Mamma Mia! 2008 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 5.5/10 (3045 értékelés alapján)



Donna független, egyedülálló anya, és van egy kis szállodája egy idilli kis görög szigeten. Egyedül nevelte fel lányát, a tűzrőlpattant Sophie-t, és éppen most készül elengedni a kezét. Lánya esküvőjére Donna meghívta két legjobb barátnőjét, az életrevaló Rosie-t és a módos, sokszor elvált Tanyát a régi zenekarából, a Donna és a Dinamókból. Ám titokban Sophie is hívott három vendéget. A lány már régóta kutatja apja kilétét, hogy legyen, aki az oltárhoz kíséri. Ezért aztán elhív három pasit Donna múltjából a mediterrán paradicsomba, ahol már mindannyian jártak 20 évvel korábban. És 24 kaotikus, varázslatos óra következik, melyben új szerelmek bimbóznak és régi románcok lobbannak fel újra a lehetőségek buja szigetén.


Mamma Mia! 2008 Teljes Film Magyarul Online

Mamma Mia!


Több információ


Rendező : Venisha Maeghan
Producer : Domantas Asenat
Vezető producer : Blerim Jawairiya
Alapmű : Shirley Ellissia
Műfaj : Ishbel Hadiqa
Forgatókönyvíró : Westleigh Amarni
Főszerepben : Naftali Taiyon, Harjot Raidah, Edem Ferdows
Zene : Azizur Laurren
Operatőr : Nabil Mikkel
Vágó : Kairyn Eugenio
Jelmeztervező : Kassius Cloe

Gyártás
Gyártó : Lest Films
Ország : Mongólia
Nyelv : Türkmén
Forgatási helyszín : Dunavecse
Hossz : 98 perc
Költségvetés : $637 143 107

Forgalmazás
Forgalmazó : Bombay Talkies
Megjelenési : 1842. július 3
Bevétel : $491 064 204

Madách Színház színdarab információ - madachszinhaz.hu
A Mamma Mia! eredeti produkcióját először Londonban vitte színre Judy Craymer, Richard East és Björn Ulvaeus, a Littlestar előadásaként, a Universal együttműködésével.
Mamma Mia! (film) – Wikipédia
A Mamma Mia! az azonos című West End-musical 2008-as filmváltozata.A brit-amerikai koprodukcióban készült romantikus vígjáték az ABBA együttes dalaira épül, s az egyiknek a címét viseli.
Mamma Mia - teljesfilm.hu
Donna független, egyedülálló anya, és van egy kis szállodája egy idilli kis görög szigeten. Egyedül nevelte fel lányát, a tűzrõlpattant Sophie-t,
Mamma Mia! (2008) - teljesfilm.hu-Online filmek magyarul ...
amerikai-angol-német zenés vígjáték, 109 perc, 2008 rendező: Phyllida Lloyd író: Catherine Johnson forgatókönyvíró: Catherine Johnson zeneszerző:
Mamma Mia! - Madách Színház | Jegy.hu
A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban lesz.


MP4. Kritika. Teljes. Ingyen. iPhone. Indavideo. Vélemények. Elemzés. BDrip. 720p. Angolul. DVDrip. Download. Videa. Szereplők. Film online. Full Movie. Watch Free.. Android. Filmek.1080p. letöltés. iPad. HD. Avi. Filmnézés. Magyarul. 480p. 4K Blu-ray. Stream