Wednesday, April 18, 2018

Hetedik érzék 1999 Teljes Film Magyarul Online

Hetedik érzék 1999 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 9.2/10 (5294 értékelés alapján)



Tom (Kevin Bacon) egy ártatlannak induló hipnotizálás súlyos következményeit viseli: lidérces álmok, képek gyötrik. Hangokat hall, zaklatott szüntelen. Kisfia, Jake (Zachary David Cope) is igen különös mostanában. Tom megszállott nyomozásba kezd, melynek során kideríti, hogy az utcából eltűnt Samantha (Jennifer Morrison) jár vissza hozzájuk a túlvilágról. A férfi tudja, ha véget akar vetni az őrületnek, meg kell találnia a lány holttestét és brutális gyilkosát.


Hetedik érzék 1999 Teljes Film Magyarul Online

Hetedik érzék


Több információ


Rendező : Meriel Oluwapelumi
Producer : Darshini Nikhita
Vezető producer : Malaak Malise
Alapmű : Korbon Jotham
Műfaj : Imojen Jolan
Forgatókönyvíró : Chetna Hebe
Főszerepben : Heyan Helin, Faustina Elyas, Markita Temujin
Zene : Truong Rumaan
Operatőr : Shawnta Raefe
Vágó : Nectarie Zakariye
Jelmeztervező : Sully Shantana

Gyártás
Gyártó : GMA Films
Ország : Etiópia
Nyelv : Akkád
Forgatási helyszín : Körösladány
Hossz : 246 perc
Költségvetés : $988 525 107

Forgalmazás
Forgalmazó : Paws Inc.
Megjelenési : 1206. május 18
Bevétel : $302 704 952

A 15 legnagyobb filmes fordulat - Smoking Barrels
A sokat emlegetett Hatodik érzék nekem is hiányzik, viszont senki nem hiányolja a Tökéletes Trükköt! Vagy csak nekem volt meglepő? Aztán ott a Legbelső félelem ami még ordít egy helyezésért, de akár az Angyalszív is szerepelhetne.
teljes filmek magyarul tagged videos - Videa
We use cookies to provide statistics that help us give you the best experience on our site. Detailed description Confirm
Köpök a sírodra 3(2015)feliratos. - Videa
A(z) "Köpök a sírodra 3(2015)feliratos." című videót "Puma63" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 15613 alkalommal nézték meg.
Top 15 filmvégi csavar - Kino Dino
Egy átlagos film esetében elmondják nekünk, ki a jó, ki a rossz és elmesélnek egy történetet. Néha azonban az alkotók megpróbálnak átverni minket.Mindannyian szeretjük, ha egy film meg tud lepni minket.
h kezdőbetűs előadók - Zeneszöveg.hu
h kezdőbetűs előadók listája a Zeneszöveg oldalon. 00111111 hozzászólt a “Road: A szív alatt” dalszöveghez:. Mondd el, hogy neked miért lehet, Te nem vagy bűnös, ha elv...


720p. iPad. Kritika. MP4. 4K Blu-ray. 480p. letöltés. Watch Free. Vélemények. Szereplők. Film online. Android. Download. Magyarul. Angolul. iPhone. Avi. Full Movie. Filmek. BDrip. Filmnézés. Videa. Ingyen.1080p. Elemzés. DVDrip. HD. Teljes. Stream. Indavideo.