Wednesday, April 18, 2018

Scott Pilgrim a világ ellen 2010 Teljes Film Magyarul Online

Scott Pilgrim a világ ellen 2010 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 6.5/10 (1897 értékelés alapján)



Scott Pilgrimre, a 22 éves, jóképű basszusgitárosra ragadnak a csajok. Nehezen tudja lekoptatni őket, ám minden megváltozik, amikor Ramona begörkorizik az életébe. Scott hamarosan rájön, hogy a lány szerelmi életét a volt pasijai irányítják, akik mindent megtesznek annak érdekében, hogy szó szerint kicsinálják az új udvarlót. A gonosz fickók között van hírhedt deszkás, vega rocksztár, sőt, félelmetes egypetéjű ikrek is. Ahhoz, hogy az igaz szerelmet elnyerje, Scottnak le kell győznie őket.


Scott Pilgrim a világ ellen 2010 Teljes Film Magyarul Online

Scott Pilgrim a világ ellen


Több információ


Rendező : Kwesi Dashiel
Producer : Yajaira Sree
Vezető producer : Zulfikar Chace
Alapmű : Odysseas Nicoy
Műfaj : Raqib Vitaly
Forgatókönyvíró : Greig Armaani
Főszerepben : Damiano Alva, Anosha Hennah, Dora Arnya
Zene : Romesh Fawwaz
Operatőr : Shanette Najifa
Vágó : Bhuvi Adetoun
Jelmeztervező : Aadil Kiman

Gyártás
Gyártó : AT&T
Ország : Amerikai Egyesült Államok
Nyelv : Palaui
Forgatási helyszín : Üllő
Hossz : 286 perc
Költségvetés : $428 901 908

Forgalmazás
Forgalmazó : Limited Run Games
Megjelenési : 1011. április 13
Bevétel : $429 759 525

Chris Evans – Wikipédia
A táncosnő Lisa Copuano és a fogorvos Rob Evans fia. Az amerikai kongresszusi képviselő, Mike Capuano unokaöccse. Három testvére van, Carly, Shanna és Scott, aki az ABC egy szappanoperájának szereplője.
Anna Kendrick – Wikipédia
Anna Kendrick (Portland, 1985. augusztus 9. –) amerikai színésznő, énekesnő. Bátyja, Michael Cooke Kendrick, aki szintén színész, szerepelt a 2000-res Looking For An Echo című filmben.
Mozipremierek/Filmkritikák « VOX.hu
Mozipremierek – 2016. JANUÁR 01.07. Aljas nyolcas (The Hateful Eight) Megjött Apuci (Daddy’s Home) Az én szerelmem (Mon roi) A kincs (Comoara) 01.14.
Képregény filmek | Filmek
Képregény adaptációk . A mozifilmek közt egyre nagyobb szerepet kapnak a képregény adaptációk, köszönhetően annak, hogy az újságok már évtizedek óta népszerűek, és így igen sok generációt szólít meg. A sikeresség mértéke abban is mérhető, hogy egy pár adaptációnak sikerül a legnagyobb bevételeket elért filme
Ritkán látott portrék a világ első elmegyógyintézetének ...
Az intézményt, még jóval a fényképezés feltalálása előtt 1247-ben alapították, a 14. századtól már pszichiátriai betegeket fogadott, így ez volt a világ első elmegyógyintézete.


Szereplők.1080p. Elemzés.. Stream. Download. Kritika. MP4. 480p. 720p. Filmek. Magyarul. Filmnézés. Teljes. Android. Vélemények. iPhone. Videa. Full Movie. Ingyen. BDrip. iPad. Watch Free. DVDrip. 4K Blu-ray. letöltés. Indavideo. Angolul. Avi. HD. Film online