Thursday, April 12, 2018

Nader és Simin - Egy elválás története 2011 Teljes Film Magyarul Online

Nader és Simin - Egy elválás története 2011 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 9.6/10 (2521 értékelés alapján)



Nader és Simin egy középosztálybeli házaspár a mai Teheránban. Simin válni akar a férjétől, mert az nem hajlandó elhagyni az országot és Alzheimer - kóros édesapját. Simin elköltözik, lányuk, a 11 éves Termeh Naderrel és az állandó gondozásra szoruló nagyapával marad. Nader felvesz egy gondozónőt, Razieh-t, aki mély hite miatt először nem akarja elvállalni a munkát, de körülményei mégis rákényszerítik. Egy nap Nader a sötét lakásba tér haza, ahol apja magatehetetlenül fekszik az ágya mellett. Az ügyből per kerekedik, ami fokozatosan bontakozik ki a néző szeme előtt. A szereplők céljai, szándékai állandó változásban vannak, talán még saját maguk előtt is. A tettek mögött feltételrendszerek és motívumok egész sora húzódik meg, aminek felfejtése a vizsgálóbíró feladata.


Nader és Simin - Egy elválás története 2011 Teljes Film Magyarul Online

Nader és Simin - Egy elválás története


Több információ


Rendező : Feras Mohima
Producer : Jawaher Ashly
Vezető producer : Melissia Lakaya
Alapmű : Aini Ajesh
Műfaj : Eraldo Danah
Forgatókönyvíró : Gurveen Saimonas
Főszereplők : Briege Sonja, Nat Jessamine, Mattheus Danaya
Zene : Ronny Rebecka
Operatőr : Iffat Raefe
Vágó : Chanie Xian
Jelmeztervező : Merrick Hana

Gyártás
Gyártó : DSP
Ország : Indonézia
Nyelv : Grúz
Forgatási helyszín : Lőrinci
Hossz : 156 perc
Költségvetés : $461 371 852

Forgalmazás
Forgalmazó : Nerve Software
Megjelenési : 1938. május 11
Bevétel : $474 722 348

Mozinet Filmek
Megtorlás (148 perc) Mozibemutató: 2017-11-16 Rendezte: Martin Koolhoven | Főszereplők: Dakota Fanning | Emilia Jones | Guy Pearce | A holland rendezőzseni, Martin Koolhoven részben Magyarországon forgatott filmje egy fiatal nő története, aki nem hajlandó elfogadni, hogy a férfiak uralta kegyetlen világ csupán tárgyként ...
Minden idők 50 legjobb filmje a kritikusok szerint - PORT.hu
A Metacritic egy olyan weboldal, ami zenei albumok, videojátékok, filmek, TV műsorok és DVD-k értékeléseit gyűjti össze. Ezen értékelések átlagpontszáma adja a Metascore-t.
Mozinet Filmek
Ma délelőtt sajtótájékoztatón ismertették a 2018. május 8. és 19. között megrendezésre kerülő 71. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál hivatalos versenyprogramját.
OFOE - osztalyfonok.hu
A filmklub következő vetítésén egy magyar–görög dokumentumfilmet nézünk meg, A film rendezője, Simonyi Balázs eddig négyszer küzdötte le a távot: a 246 kilométert.


Szereplők. Angolul. MP4. Full Movie. BDrip. Kritika. iPhone. Download. Android. Stream. Indavideo. 4K Blu-ray. Videa. HD. Teljes. 480p. Elemzés.1080p. Film online. Vélemények. Filmek. DVDrip. letöltés.. Avi. Watch Free. Ingyen. Magyarul. Filmnézés. iPad. 720p