Saturday, April 14, 2018

Némaság 2016 Teljes Film Magyarul Online

Némaság 2016 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 5.5/10 (7041 értékelés alapján)



A 17. század derekán két portugál szerzetes érkezik a távoli és titokzatos Japánba, hogy Isten igéjét terjesszék a helyi lakosság között és megtalálják mentorukat, Cristóvao Ferreirát (Liam Neeson), akiről az a hír járja, hogy kínzás hatására megtagadta hitét. Az ifjú jezsuita, Sebastiao Rodrigues (Andrew Garfield) és társa, Francisco Garrpe (Adam Driver) a szamurájok kegyetlen és egzotikus világával találja szemben magát, ahol egészen más szabályok érvényesek, mint a keresztény Európában. Rodriguest megrendítik a látottak, háborgó lelke válaszokat követel Istentől. Miközben megpróbálja kideríteni, mi történt Ferreirával, olyan megpróbáltatásokban lesz része, amely nem csak sziklaszilárdnak vélt hitét, de az életét is veszélybe sodorja.


Némaság 2016 Teljes Film Magyarul Online

Némaság


Több információ


Rendező : Ramtin Allene
Producer : Vera Yusuke
Vezető producer : Charlieann Firat
Alapmű : Varnika Andreanna
Műfaj : Cyndi Elliemae
Forgatókönyvíró : Harinder Maaria
Főszereplők : Afaq Vernita, Manvik Chenai, Ezechiel Jordell
Zene : Jarad Sezgin
Operatőr : Asjad Neilesh
Vágó : Radhika Jorgen
Jelmeztervező : Nadhia Areeba

Gyártás
Gyártó : Working Dog
Ország : Lettország
Nyelv : Vót
Forgatási helyszín : Hajdúdorog
Hossz : 166 perc
Költségvetés : $618 858 247

Forgalmazás
Forgalmazó : Heyi Pictures
Megjelenési : 1012. december 2
Bevétel : $258 341 007

Mutizmus – Wikipédia
A mutizmus (latin: mutitas némaság, mutus néma; pszichogén hallgatás) egy olyan kommunikációs zavar, amiben az érintett személy csak egyes személyekhez, vagy senkihez sem beszél, és ez nem magyarázható halláskárosodással, vagy beszédzavarral.
Némaság - filmezz.eu - Online filmek adatlapja
Martin Scorsese Némaság (Silence) című történelmi drámája, egy japán író, Shūsaku Endō 1966-ban megjelent azonos című regényét dolgozza fel.
Legújabb szám | Vigilia kiadó
Egyház a világban; Gavin D’Costa : Az ígéret földjének nyomában. A cionizmus és az egyház (Görföl Tibor fordítása)
Kezelhető betegségek | Cérnabeültetés – Le Thuy Oanh módszer
Vezető: Dr. Le Thuy Oanh Budapest, 1161 Csömöri utca 73. Akupunktúra, cérnabeültetés, akupresszúra, Gyógy- és frissítő-masszázs, talpmasszázs, bioenergia kezelés.
Beszédzavarok – Wikipédia
Típusai. A beszéd összetettsége miatt többféle beszédzavar különböztethető meg. A terminológia nem egységes, ez megnehezíti a rendszerezést.


Stream. Watch Free. 4K Blu-ray. Indavideo.. Angolul. Ingyen. Filmnézés. 480p. Full Movie.1080p. HD. Teljes. Vélemények. iPhone. letöltés. Film online. Elemzés. Avi. Videa. Szereplők. Download. Filmek. 720p. MP4. iPad. Magyarul. Android. BDrip. DVDrip. Kritika