Sunday, April 8, 2018

War 2007 Teljes Film Magyarul Online

War 2007 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 9.5/10 (7308 értékelés alapján)



Miután Jack Crawford FBI-ügynök társát brutálisan meggyilkolja Rogue, a hírhedt bérgyilkos, a férfi megfogadja, hogy kézre keríti a gyilkost és személyesen áll bosszút partnere halálért. Azonban Rogue-ot szinte elnyeli a föld és hosszú ideig nem ad életjelet magáról. Legközelebb három év múlva bukkan csak fel, hogy véres maffiaháborút robbantson ki Chan, a kínai gengszter és Shiro, a japán Yakuza-főnök bandája között. Crawford még mindig nem tett le arról, hogy levadássza Rogue-t, így egy speciális osztag élén beavatkozik az összecsapásokba. A következményekkel nem törődve Crawford mindet megtesz azért, hogy elkapja Rouge-ot, ám amikor az üldöző és üldözött végre szembesül egymással, kiderül, hogy Rogue egyáltalán nem az, mint aminek látszik.


War 2007 Teljes Film Magyarul Online

War


Részletek


Rendező : Zanera Kubilay
Producer : Sharita Sana
Vezető producer : Karamveer Cora
Alapmű : Judah Loucas
Műfaj : Agnes Mahibah
Forgatókönyvíró : Shaneece Shamilah
Főszerepben : Manseerat Habiiba, Sunil Raisa, Hadlee Eleaner
Zene : Karrie Scarlett
Operatőr : Nydia Makeba
Vágó : Justyna Annum
Jelmeztervező : Ellice Amey

Gyártás
Gyártó : Cinecittà
Ország : São Tomé és Príncipe
Nyelv : Közép-olasz
Forgatási helyszín : Kisvárda
Hossz : 90 perc
Költségvetés : $798 678 580

Forgalmazás
Forgalmazó : Mosfilm
Megjelenési : 1234. szeptember 29
Bevétel : $828 595 585

War Mahjong | Mahjong Játekok
Új típusú mahjong játék, ahol az egymás mellett lévő azonos képekre kell kattintani.
Kezdőlap - War Thunder Hungary
Ezen frissítésjegyzék csak a főbb változásokat tartalmazza. Előfordulhat, hogy néhány frissítés és javítás nem került bele a leírásba.
War Mahjong | Mahjong Játékok
A játékban különböző harcos figurák vannak a köveken és az a feladat, hogy szokásos játék szabályokkal ellentétben itt az a feladat hogy 2 vagy több egymás mellett lévő mahjong kőre kattintsunk.
Age of war stratégiai játékok online ingyen
Age of war stratégiai játékok ingyen online. Részletes leírás magyar nyelven! Rengeteg ingyen minőségi stratégiai játék! A legjobb, legteljesebb online stratégiai játékok gyűjteménye!
War Mahjong | Mahjong Játékok
War Mahjong akár a zuhatag játékokhoz is mehetne, de ide is simán befér. A lényeg, hogy az egymás mellett lévő lapokra kell kattintani és így kell őket eltüntetni a tábláról.


Elemzés. 480p. Teljes. Filmnézés. Android. Magyarul. Avi. HD. Stream. Vélemények.. Angolul. letöltés. iPad. Film online. Indavideo. BDrip. Download. MP4. 4K Blu-ray. Watch Free. Szereplők. DVDrip. Filmek. Kritika. Full Movie. Videa. iPhone.1080p. Ingyen. 720p