Thursday, May 24, 2018

A varázslótanonc 2010 Teljes Film Magyarul Online

A varázslótanonc 2010 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 5.6/10 (2372 értékelés alapján)



Dave Stutler egy átlagos főiskolás srác, aki épp fizikavizsgájára készül, és szeretne randit kérni álmai nőjétől, Beckytől. Balthazar Blake pedig egy igazi varázslómester, aki a mai, modern Manhattanben tengeti napjait, és próbálja megvédeni a várost ősi ellenfelétől, Maxim Horvath-tól. Balthazar nem boldogul egyedül, így felfogadja tanoncának Dave-et, akiben rejtett mágikus képességeket vél felfedezni. Sajnos ezek az erők túl mélyen lappanganak Dave-ben, aki bár keményen próbálkozik, csak nehezen tudja elsajátítani Blake összetett varázsművészetét. A mágus és segédje azonban keményen dolgoznak azon, hogy visszaszorítsák a sötétség erőit. Az ifjú Stutlernek most minden bátorságára szüksége lesz, hogy túlélje a kiképzést, megmentse a várost, és még a kiszemelt lány szívét is meghódítsa, hogy végül joggal nevezhesse magát igazi varázslótanoncnak.


A varázslótanonc 2010 Teljes Film Magyarul Online

A varázslótanonc


Részletek


Rendező : Sorcha Gwynfor
Producer : Edison Milliemae
Vezető producer : Daejon Aldrich
Alapmű : Korbon Daneil
Műfaj : Hajerah Braiden
Forgatókönyvíró : Mahsa Caidence
Főszereplők : Yutika Kasandra, Kiearna Malaeka, Keagan Naazish
Zene : Khurum Cliodhna
Operatőr : Nevyn Makena
Vágó : Laniya Billal
Jelmeztervező : Gabrial Jayon

Gyártás
Gyártó : Legendary Pictures
Ország : Lesotho
Nyelv : Olasz
Forgatási helyszín : Pásztó
Hossz : 267 perc
Költségvetés : $574 412 115

Forgalmazás
Forgalmazó : Goldwyn Pictures
Bemutató : 1391. május 20
Bevétel : $075 371 461

Online filmnézés ingyen letöltés nélkül
Online filmnézés letöltés nélkül ingyen regisztráció nélkül DivX player segítségével
Rajzfilm - Gumimacik - Mesefilm | Mese
A rajzfilmsorozat a középkorban játszódik. Hősei az erdőben élő gumimacik. Sokkal fejlettebbek az embereknél, a föld alatt és fák belsejében élnek. Az emberek elől elrejtőznek.
Monica Bellucci – Wikipédia
Ez a szócikk szaklektorálásra, tartalmi javításokra szorul.A felmerült kifogásokat a szócikk vitalapja részletezi. Ha nincs indoklás a vitalapon, bátran távolítsd el a sablont!
Bazi nagy film - teljes, egyben, magyarul, mozi - Videa
A(z) "Bazi nagy film - teljes film" című videót "csakvideo" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 61821 alkalommal nézték meg.
Nicolas Cage – Wikipédia
Ez a szócikk (vagy szakasz) leginkább egy rajongói oldalra hasonlít. Segíts te is átírni a cikket, például a fölösleges vagy irreleváns listák, magasztalások, idézetek redukálásával, szükség szerint törlésével, illetve a szöveg átfogalmazásával úgy, hogy a cikk egy kívülálló számára is könnyen érthető legyen.


MP4. Stream. BDrip. Download. 720p. Videa. Angolul.. Kritika. 480p. iPad. Avi. Film online. letöltés. iPhone. Filmek. Ingyen. DVDrip. Vélemények. HD. 4K Blu-ray. Full Movie. Teljes. Indavideo. Watch Free. Elemzés. Magyarul. Szereplők. Filmnézés. Android.1080p