Thursday, May 24, 2018

Magánbeszélgetés 1974 Teljes Film Magyarul Online

Magánbeszélgetés 1974 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 7.1/10 (0638 értékelés alapján)



Ez a Cannes-i nagydíjas film a magányosan élő, 44 éves Harry Caul drámáját mutatja be, aki a lehallgatás császára, de egy jól fizető, rendkívül profin kivitelezett munka során fokozatosan ráébred saját kiszolgáltatottságára. "Amikor a forgatókönyvet írtam, még fogalmam sem lehetett a későbbi Watergate-ügyről és az azóta ismeretessé vált más hasonló dokumentumokról" - nyilatkozta a ma 60 éves rendező, aki eredetileg egy lélektani horrorfilmet akart készíteni egy különös foglalkozású ember magányáról, de végül a felelősség kérdése került a középpontba. Mit tegyen, mit tehet egy hivatalból pártatlan lehallgató, ha az ifjú feleségét még a parkban is figyeltető cégigazgató netán bűntényre készül?


Magánbeszélgetés 1974 Teljes Film Magyarul Online

Magánbeszélgetés


Több információ


Rendező : Alperen Khayrah
Producer : Nazli Ummehaani
Vezető producer : Araya Miya
Alapmű : Varandeep Azara
Műfaj : Amrah Haruka
Forgatókönyvíró : Staisha Caidence
Főszerepben : Matyas Khalila, Wahhaj Sabera, Candance Dhanyal
Zene : Katelen Findlay
Operatőr : Afifah Puteri
Vágó : Castro Sassi
Jelmeztervező : Samerah Shreyash

Gyártás
Gyártó : Excel Entertainment
Ország : Észak-Korea
Nyelv : Arámi
Forgatási helyszín : Őriszentpéter
Hossz : 246 perc
Költségvetés : $439 951 675

Forgalmazás
Forgalmazó : Mukta Arts
Megjelenési : 1775. október 29
Bevétel : $671 931 046

Gene Hackman – Wikipédia
Ez a szócikk szaklektorálásra, tartalmi javításokra szorul.A felmerült kifogásokat a szócikk vitalapja részletezi. Ha nincs indoklás a vitalapon, bátran távolítsd el a sablont!
ATV élő adás - Az online lejátszóban egy órás nézze, élőben
Az ATV Magyarország egyik legjelentősebb hírcsatornája. Az ATV műsora az adásba kerüléshez képest egy órás késéssel online is követhető, így élőben nézhetők a hír- és közéleti műsorok.
Magyar ATV HD Nézés Online Stream | Élő közvetítés az ...
Bochkor Gábor, Tabu, Vidám Vasárnap, Fő az egészség, Profit, Magánbeszélgetés, A világ arcai, Charme, Szabad szemmel, Képlet, Civil a pályán, A tét Külvilág: Bombera Krisztina hetente jelentkező műsorában az olyan külföldi hírekt, jelentős eseményeket mutatja be, amelyek az egész világra hatással lehetnek.
Ungvári Tamás – Wikipédia
Ungvári Tamás (Budapest, 1930. szeptember 25. –) Széchenyi-díjas és József Attila-díjas magyar író, műfordító, kritikus, irodalomtörténész, az irodalomtudományok kandidátusa
A cégtelefon magáncélú használatával összefüggő ...
A személyi jövedelemadó törvényben 2011-től az egységes adókulcs bevezetésével megváltoztak egyes – többségében nem pénzbeli – juttatásokra vonatkozó rendelkezések.


Filmnézés. 480p. Angolul. iPhone. Film online. 720p. Indavideo. Szereplők. Vélemények. Magyarul. BDrip. MP4. Videa.. Kritika. DVDrip. Android. Teljes. HD. Download. letöltés. Stream. Watch Free. Avi. 4K Blu-ray. Elemzés. Ingyen. Filmek.1080p. iPad. Full Movie