Wednesday, May 30, 2018

Borotvaélen 2012 Teljes Film Magyarul Online

Borotvaélen 2012 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 8.9/10 (0591 értékelés alapján)



Nick Cassidy (Sam Worthington) volt New York-i rendőrtiszt börtönbüntetését tölti, miután a méregdrága gyémánt, amelynek biztonságos szállításáért ő felelt, eltűnt. A gyémánt tulajdonosa, David Englander (Ed Harris) Cassidyt tette felelőssé az esetért, és ezért Cassidyt 25 év börtönre ítélték, Englander pedig felvette a kártérítés díját. A volt rendőrtiszt megszökik, majd váratlan döntést hoz: kilép egy New York-i szálloda 20. emeleti szobájának ablakán. A szálloda alig arasznyi párkányán egyensúlyozva igyekszik meggyőzni Lydia Spencer tárgyalót (Elizabeth Banks) az ártatlanságáról. A kibontakozó cselekmény során kiderül, hogy sokkal több forog kockán annál, mint hogy egy ember elvesztheti az egyensúlyát.


Borotvaélen 2012 Teljes Film Magyarul Online

Borotvaélen


Több információ


Rendező : Alaa Daren
Producer : Joette Belle
Vezető producer : Mouad Oshae
Alapmű : Gerran Zyad
Műfaj : Ranbir Abdisamad
Forgatókönyvíró : Sabeeha Vanda
Főszerepben : Leron Danis, Elin Coltrane, Vonnie Tamer
Zene : Eibhlin Jeena
Operatőr : Niyati Jaimeson
Vágó : Mohammmed Laurent
Jelmeztervező : Rowena Franka

Gyártás
Gyártó : Screen Media
Ország : Nigéria
Nyelv : Kopt
Forgatási helyszín : Zalaszentgrót
Hossz : 244 perc
Költségvetés : $961 468 982

Forgalmazás
Forgalmazó : Fox Film
Bemutató : 1826. május 9
Bevétel : $231 077 277

Borotvaélen - filmezz.eu - Online filmek adatlapja
Nick Cassidy (Sam Worthington) volt New York-i rendőrtiszt börtönbüntetését tölti, miután a méregdrága gyémánt, amelynek biztonságos szállításáért ő felelt, eltűnt.
Városnéző túrák – Imagine Veszprém
Veszprém, ez a viaduktjáról, barokk várnegyedéről és állatkertjéről ismert, Balaton-közeli gyönyörű város, a kötelező látnivalókon kívül számos kincset, eltitkolt történetet, helyi legendát rejt, melyeket lehetetlen egyetlen alkalommal megismerni.
Skorpió | Csillagjegy
Október 24 – November 22. A Skorpió jellemző tulajdonságai:A skorpió jegy szülöttei a nagyon titokzatosak tudnak lenni. Nagyon hamar kiismeri beszélgetőpartnerét, megtalálja legfájóbb pontját, miközben önmagáról
Főoldal - Egely Kutató-Fejlesztő Kft.
Az Egely-kerék “Ez a készülék valószínűleg a legkomolyabb játék, vagy a legjátékosabb komoly dolog, amivel Ön valaha is találkozott.”
Christopher Lloyd – Wikipédia
Élete. Tanulmányait a Neighborhood Playhouse-on végezte, New Yorkban. 1975 óta szerepel filmekben. Első nagy alakítása a Száll a kakukk fészkére Taber karaktere volt.


iPad. 480p. DVDrip. Android. HD. Szereplők. BDrip. Kritika. Watch Free. 4K Blu-ray.. Vélemények. Stream. Full Movie. 720p. Ingyen. Videa. MP4. Angolul. iPhone. Magyarul. letöltés. Teljes. Download. Filmek.1080p. Film online. Avi. Elemzés. Indavideo. Filmnézés