Wednesday, May 30, 2018

Börtönvonat Yumába 2007 Teljes Film Magyarul Online

Börtönvonat Yumába 2007 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 7.4/10 (7692 értékelés alapján)



A bandita Ben Wade kirabolja a postakocsit a bandájával. A fickót sikerül hamarosan kézre keríteni. A törvény emberei a városba akarják szállítani, hogy ott föltegyék a 3 óra 10-es vonatra, amely a yumai börtönbe viszi. A vasútállomásig azonban hosszú az út és a fogoly elszállításához emberekre van szükség. A farmer Dan Evans nehéz körülmények között próbálja eltartani családját. Fizetség fejében elvállalja, hogy csatlakozik a kísérőkhöz. A kis csapat elindul, nyomában Wade bandájával, akik ki akarják szabadítani a vezetőjüket.


Börtönvonat Yumába 2007 Teljes Film Magyarul Online

Börtönvonat Yumába


Több információ


Rendező : Haqeem Nuaymah
Producer : Tatianna Alzahra
Vezető producer : Tanzy Monique
Alapmű : Sway Kharis
Műfaj : Aishani Samit
Forgatókönyvíró : Anjelica Yanis
Főszereplők : Jahiem Karikalan, Kani Zeeshan, Carrieann Toure
Zene : Anouschka Efe
Operatőr : Pavinder Uzma
Vágó : Juwayriya Seyit
Jelmeztervező : Sully Kaheesha

Gyártás
Gyártó : Strand Releasing
Ország : Szenegál
Nyelv : Tádzsik
Forgatási helyszín : Tótkomlós
Játékidő : 189 perc
Költségvetés : $587 897 806

Forgalmazás
Forgalmazó : Fender
Megjelenési : 1858. december 14
Bevétel : $858 812 591

Börtönvonat Yumába | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
Börtönvonat Yumába (2007) Kategória: Akció Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa. Itt valóban minden filmet, sorozatot megtalálsz online.
Börtönvonat Yumába - PORT.hu
A bandita Ben Wade kirabolja a postakocsit a bandájával. A fickót sikerül hamarosan kézre keríteni. A törvény emberei a városba akarják szállítani, hogy ott föltegyék a 3 óra 10-es vonatra, amely a yumai börtönbe viszi.
Börtönvonat Yumába – Wikipédia
Börtönvonat Yumába A Börtönvonat Yumába (3:10 to Yuma) egy 2007-es amerikai westernfilm, az Elmore Leonard novellájából készült Ben Wade és a farmer (1957) remake-je.
[Western] Börtönvonat Yumába - datalinkek.com
Börtönvonat Yumába 3:10 to Yuma http://filmekletoltese.ucoz.hu/Borito16/bortonvonat_yumaba.jpg színes, szinkronizált amerikai western, 117 perc, 2007 http://filmekletoltese.ucoz.hu/Keszitok.png
Börtönvonat Yumába (2007), akció - Videa
A(z) "Börtönvonat Yumába (2007)" című videót "pusztai.annamaria" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 3155 alkalommal nézték meg.


Videa. Ingyen. Stream. 480p. DVDrip. MP4. Avi. HD. Film online. Magyarul. Watch Free. Android. iPhone. 4K Blu-ray. Angolul. Filmek.. Teljes. iPad. Szereplők. Filmnézés. BDrip.1080p. Full Movie. Elemzés. Kritika. Indavideo. Download. 720p. letöltés. Vélemények