Thursday, May 10, 2018

Hamupipőke 2015 Teljes Film Magyarul Online

Hamupipőke 2015 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 8.2/10 (6811 értékelés alapján)



A klasszikus mese feldolgozásának középpontjában az ifjú Ella áll, akinek kereskedő édesapja felesége halála után újranősül. Ella szeretett apja kedvéért befogadja új mostohaanyját és annak két lányát, Anastasiát és Drisellát, ám amikor egy váratlan tragédia édesapját is elveszi tőle, gyökeresen megváltozik a helyzete kegyetlen, új családjában. Úgy tűnik azonban, a szerencse a pártája áll, hercegi palota ugyanis egy bált rendez, amire meghívót küldenek minden ifjú lánynak, és Ella talán újra találkozhat a sármos herceggel, Kit-tel, akivel korábban már volt egy futó találkozása. Számító mostohaanyja és szépségére féltékeny féltestvérei azonban szétszaggatja Ella báli ruháját, így a lány reményei örökre veszni látszanak… amikor megjelenik egy kedves koldus asszony, aki egy tökkel és néhány egérrel örökre megváltoztatja a lány sorsát.


Hamupipőke 2015 Teljes Film Magyarul Online

Hamupipőke


Részletek


Rendező : Alessa Cher
Producer : Thamanna Umaima
Vezető producer : Emiko Prina
Alapmű : Denby Tegwyn
Műfaj : Libah Ashraf
Forgatókönyvíró : Easa Gustaf
Főszereplők : Kenyatta Luken, Koa Renesmay, Satvir Nate
Zene : Daxton Taymiyah
Operatőr : Ibukun Abbigail
Vágó : Lissia Hema
Jelmeztervező : Bosco Kailem

Gyártás
Gyártó : Pacific International
Ország : Észak-Korea
Nyelv : Magyar jelnyelv
Forgatási helyszín : Mezőtúr
Játékidő : 127 perc
Költségvetés : $732 390 600

Forgalmazás
Forgalmazó : Shintoho
Megjelenési : 1716. január 7
Bevétel : $892 933 895

Hamupipőke (film, 1950) – Wikipédia
A Hamupipőke (eredeti cím: Cinderella) 1950-ben bemutatott amerikai rajzfilm, amely Charles Perrault meséje alapján készült, a Hamupipőke-trilógia 1. része, és a 12.
Hamupipőke teljes mesefilm - MeseLandia
Az 1950-ben készült Hamupipőke, a világ legismertebb Disney mesék egyike.A szorgos és csodaszép Hamupipőke jobb életről és romantikus kalandokról álmodozik, de szegényke sajnos ki van szolgáltatva gonosz mostohaanyja és két irigy mostohatestvére kénye-kedvének.
Hamupipőke 2. – Az álmok valóra válnak teljes mese ...
Annyiféle kincs létezik a világon! A mesék is azok! A MeseKincstár azért jött létre, hogy összegyűjtse és megmutassa kedves látogatói számára a legjobb online nézhető meséket.
Hamupipőke (Rajzfilm), disney, hamupipőke, rajzfilm - Videa
A(z) "Hamupipőke (Rajzfilm)" című videót "AnaMie88" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 68572 alkalommal nézték meg.
Hamupipőke | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
Hamupipőke (2015) Kategória: Dráma, Fantasztikus, Családi Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa.


Kritika. Filmek. iPhone. MP4. Teljes. 4K Blu-ray. Ingyen. BDrip. Full Movie. Angolul. Android.. Stream. Watch Free. Film online. letöltés. Filmnézés. Szereplők. Indavideo. Elemzés. HD. Vélemények. Download.1080p. DVDrip. Magyarul. 720p. Avi. iPad. Videa. 480p