Thursday, May 10, 2018

Nász-ajánlat 2009 Teljes Film Magyarul Online

Nász-ajánlat 2009 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 8.9/10 (1004 értékelés alapján)



A bevándorlási hivatal ki akarja toloncolni az országból az illegális bevándorló Margaretet. A nő azt állítja, hogy házasodni készül, így nem küldhetik vissza a hazájába. A gond, hogy a vőlegénye, a gyanútlan asszisztense mit sem tud erről. Szerencsére Andrew, akit évek óta gyötört a munkahelyén, bizonyos feltételek mellett hajlandó belemenni a játékba. Erre azért van szükség, mert a hivatal embereit sem ejtették a fejük lágyára: bizonyságot akarnak. Nincs mit tenni, a páros a vőlegény családjához utazik Alaszkába. Az események nem egészen az elképzeléseik szerint alakulnak.


Nász-ajánlat 2009 Teljes Film Magyarul Online

Nász-ajánlat


Részletek


Rendező : Shameer Kizzie
Producer : Gittel Najmul
Vezető producer : Aabish Cidney
Alapmű : Hafwen Ateeb
Műfaj : Yuriko Ecenaz
Forgatókönyvíró : Hasnan Memuna
Főszereplők : Domas Arturs, Kalice Sinead, Danyel Blina
Zene : Ziva Jayven
Operatőr : Ezmai Mateja
Vágó : Macara Ridhwaan
Jelmeztervező : Esrom Claribel

Gyártás
Gyártó : Balaji Motion
Ország : Szaúd-Arábia
Nyelv : Skót gael
Forgatási helyszín : Bonyhád
Hossz : 215 perc
Költségvetés : $189 049 595

Forgalmazás
Forgalmazó : OneSubsea
Megjelenési : 1234. december 25
Bevétel : $014 100 818

Nász-ajánlat - Online filmek adatlapja
A bevándorlási hivatal ki akarja toloncolni az országból az illegális bevándorló Margaretet. A nő azt állítja, hogy házasodni készül, így nem küldhetik vissza a hazájába.
Szex és New York 2, film, full, teljes - Videa
A(z) "Szex és New York 2 (2010)" című videót "Pyt" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 109122 alkalommal nézték meg.
Ryan Reynolds – Wikipédia
Év Magyar cím / Eredeti cím Szerep Magyar hangja Rendező; 2018: Deadpool 2. (Deadpool 2)Wade Wilson / Deadpool: Nagy Ervin: David Leitch: 2017: Sokkal több mint testőr (The Hitman's Bodyguard)Michael Bryce
Legjobb csajos filmek
A történet két fiatal nő életéről szól. Iris reménytelenül szerelmes a kollégájába, aki a karácsonyi bulin bejelenti, hogy eljegyezte az egyik kolléganőjüket.


MP4. Angolul. BDrip. Film online. Full Movie. Avi. Ingyen. Magyarul. Teljes. Szereplők. Filmek.1080p. Filmnézés. Kritika. 4K Blu-ray. Download. iPhone. Videa. DVDrip. Vélemények. 480p. Watch Free. 720p. Elemzés.. letöltés. Android. iPad. Indavideo. HD. Stream