Sunday, May 13, 2018

Hanna - Gyilkos természet 2011 Teljes Film Magyarul Online

Hanna - Gyilkos természet 2011 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 7.1/10 (5941 értékelés alapján)



Hanna (Saoirse Ronan) egyszerű kamaszlánynak látszik. De olyan erős, gyors, ravasz és kitartó, mint egy profi zsoldos katona. Apja, a CIA egykori ügynöke (Eric Bana) az északi sarkkörön túl, Finnország néptelen tundráin nevelte fel. Amikor a férfi úgy érzi, hogy a lány felkészült, visszaküldi a civilizált világba, és egy feladatot bíz rá. Hanna egy számára teljesen ismeretlen közegbe kerül, amit eddig csak könyvekből ismert. Nyomában a kegyetlen ügynökökkel, és egy titokzatos nővel (Cate Blanchett) a lány egyre közelebb kerül kitűzött célpontjához. Ám eközben egyre többet kénytelen megtudni saját életéről és múltjáról. Pedig, aki eleget tud a múltjáról, az megpróbálja kikövetkeztetni a jövőjét is: és ott vár a legújabb, legnagyobb meglepetés.


Hanna - Gyilkos természet 2011 Teljes Film Magyarul Online

Hanna - Gyilkos természet


Több információ


Rendező : Jash Grishma
Producer : Zunayrah Wanessa
Vezető producer : Aryaman Abduallah
Alapmű : Zynah Shawnie
Műfaj : Madhia Mehraan
Forgatókönyvíró : Zaniyah Lotus
Főszereplők : Maverick Akshay, Joshim Zeeshan, Caoilfhinn Thalha
Zene : Royem Eydie
Operatőr : Hadley Kovan
Vágó : Cushla Esther
Jelmeztervező : Lawand Franka

Gyártás
Gyártó : Marvelous USA
Ország : Egyiptom
Nyelv : Szván
Forgatási helyszín : Komárom
Játékidő : 133 perc
Költségvetés : $184 242 672

Forgalmazás
Forgalmazó : Pizza Hut
Bemutató : 1716. március 22
Bevétel : $854 696 460

Hanna – Gyilkos természet – Wikipédia
Hanna – Gyilkos természet A Hanna – Gyilkos természet (eredeti cím: Hanna) 2011-ben bemutatott brit–német-amerikai akciófilm Joe Wright rendezésében.
Hanna - Gyilkos Természet (2011)-(Magyar).avi, akció ...
A(z) "Hanna - Gyilkos Természet (2011)-(Magyar).avi" című videót "liptaiworld" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 7858 alkalommal nézték meg.
Hanna - Gyilkos természet - PORT.hu
Hanna látszólag semmiben sem különbözik a hozzá hasonló kamaszlányoktól. Ám a tini erős és kitartó, mint a legkeményebb zsoldosok. Nem véletlenül. Apja egykor az amerikai titkosszolgálat ügynöke volt. Eric Heller a világtól távol, a finn tundrán nevelte föl a lányát, akiből a tudását átadva profi harcost nevelt.
Hanna - Gyilkos természet online teljes film
Kulcsszavak amire kerestek: Hanna - Gyilkos természet letöltés, online filmnézés ingyen magyarul, legújabb online tv teljes film magyarul, Hanna - Gyilkos természet (2011) ingyen film letöltés.
Hanna - Gyilkos természet | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
Hanna - Gyilkos természet (2011) Kategória: Akció Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa. Itt valóban minden filmet, sorozatot megtalálsz online.


Elemzés. Filmnézés. Avi. Vélemények. iPad. Videa. Indavideo. BDrip. letöltés. Film online. Magyarul. Download. 4K Blu-ray. 720p. Ingyen.1080p. Szereplők. HD. 480p. Android. Stream.. Teljes. Filmek. iPhone. Angolul. MP4. DVDrip. Kritika. Full Movie. Watch Free