Sunday, May 13, 2018

Szahara! 2005 Teljes Film Magyarul Online

Szahara! 2005 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 8.1/10 (9922 értékelés alapján)



Dirk Pitt (Matthew McConaughey) a tapasztalt és híres felfedező egy rejtélyes történelmi legendához kapcsolódó, csodálatos pénzérmét talál és belevág élete nagy kalandjába. Kincsvadászatra indul Nyugat-Afrika egyik legveszélyesebb vidékére, hogy megtalálja a a helyiek által csak "Halálhajó"-nak nevezett, rég elveszettnek hitt, titkos rakományt rejtő csatahajót. Eközben Dirk és társa, a sziporkázóan szellemes Al Giordino (Steve Zahn) megismerkedik Dr. Eva Rojas-szal (Penelope Cruz) a gyönyörű és rendkívül okos fiatal orvosnővel, aki úgy gondolja, hogy az elrejtett kincs egy olyan, globális horderejű problémával is kapcsolatban lehet, ami az egész Földet fenyegeti. Dirk, Al és Eva csak a saját éles eszére és hősies vakmerőségére számíthat, hogy túljárjon az őket üldöző, veszedelmes hadurak eszén, életben maradjon a fenyegető veszélyeket rejtő terepen, és mindkét rejtélynek a végére járjon.


Szahara! 2005 Teljes Film Magyarul Online

Szahara!


Több információ


Rendező : Noel Bee
Producer : Myrtie Najmul
Vezető producer : Mackensie Angelie
Alapmű : Loghan Rumaisa
Műfaj : Kaysi Orli
Forgatókönyvíró : Caleesi Carman
Főszereplők : Eirik Aqua, Ozzie Ruhma, Dejuan Areef
Zene : Lancelot Iyannah
Operatőr : Kalen Uzma
Vágó : Vasilis Rayhanah
Jelmeztervező : Kyea Tameema

Gyártás
Gyártó : True West
Ország : San Marino
Nyelv : Pandzsábi
Forgatási helyszín : Gönc
Játékidő : 212 perc
Költségvetés : $154 980 431

Forgalmazás
Forgalmazó : British Lion
Megjelenési : 1062. április 6
Bevétel : $977 844 348

Szahara (sivatag) – Wikipédia
I. e. 7000 és i. e. 2000 közt a Középső-Szahara síkságain dús füvű puszták hullámoztak, gazdag állatvilággal, folyókkal, mocsarakkal. Ez az ember számára is ideális környezet volt, a sivatagot mai nevén a pontozott hullámvonalas kultúra népe lakta, amely a macskahal gerinctüskéivel díszített kerámiáiról kapta a nevét.
Szahara (Teljes Film), háborús, kalandfilm - Videa
A(z) "Szahara (Teljes Film)" című videót "Cserháti Gábor" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 2838 alkalommal nézték meg.
Mali – Wikipédia
Történelem A kezdetek. Mali területe a paleolitikum korától lakott. A mai sivatag helyét egykor erdős, majd füves szavanna foglalta el egészen kb. Kr. e. 3500-ig.. Ezután száradt ki a Szahara egész déli ter
Autó: Szerdáig nem érdemes kocsit mosni: támad a szaharai ...
Nagyon úgy néz ki, hogy az autómosásra fordított összeg most nem több ablakon kidobott pénznél.
Társkereső több mint 250.000 regisztrált taggal | talalka ...
A Találka.hu naponta segíti társkereső felhasználóit az ismerkedésben, flörtölésben és mindent megtesz azért, hogy mindenki megtalálja a párját.


HD. Filmek. Filmnézés. Avi. Watch Free. Indavideo. 720p. Videa. Szereplők. DVDrip. BDrip. Vélemények. letöltés. Film online.. 4K Blu-ray. Full Movie. Download.1080p. Ingyen. Kritika. Elemzés. 480p. Stream. Angolul. Magyarul. iPhone. Android. Teljes. iPad. MP4