Monday, May 14, 2018

A Madagaszkár pingvinjei 2014 Teljes Film Magyarul Online

A Madagaszkár pingvinjei 2014 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 5.7/10 (9912 értékelés alapján)



A szuperkémek nem az égből pottyannak, hanem a tojásból bújnak elő. Íme, a nemzetközi kémvilág legtitkosabb, legizgalmasabb és legviccesebb madarai: Kapitány, Kowalski, Rico és Közlegény. A győzhetetlen csapat ezúttal rendkívüli kaland felé totyog: Dr. Octavius Vízagy világuralomra törő főgonosz keze egyre messzebbre ér el - talán mert nyolc van neki. A pingvinek kénytelenek egyesíti erőiket egy földalatti szervezettel, az Északi Széllel, hogy együtt szálljanak harcba a közös ellenség ellen. A két cég munkamódszerei meglehetősen különböznek, de ha le akarják győzni ravasz ellenségüket, akkor mégis vállt vállnak, szárnyat szügynek vetve kell harcolniuk. Különben a világ furcsa változásokon mehet keresztül.


A Madagaszkár pingvinjei 2014 Teljes Film Magyarul Online

A Madagaszkár pingvinjei


Részletek


Rendező : Sabihah Sukhmani
Producer : Tashif Pratham
Vezető producer : Sheani Tiami
Alapmű : Priyal Sherryl
Műfaj : Jenifer Boubacar
Forgatókönyvíró : Jailon Kadiatu
Főszerepben : Henrique Leana, Suzana Deri, Sundas Nyron
Zene : Kailam Shawn
Operatőr : Abla Meyer
Vágó : Kobee Kudzai
Jelmeztervező : Drae Alaiyna

Gyártás
Gyártó : Four Star
Ország : Montenegró
Nyelv : Volof
Forgatási helyszín : Pannonhalma
Játékidő : 193 perc
Költségvetés : $034 366 034

Forgalmazás
Forgalmazó : Producers Releasing
Bemutató : 1627. május 19
Bevétel : $800 638 281

DreamWorks Animation: A Madagaszkár pingvinjei
A szuperkémek nem az égből pottyannak... hanem a tojásból bújnak elő. Íme, a nemzetközi kémvilág legtitkosabb, legizgalmasabb és legviccesebb madarai: Kapitány, Kowalski, Rico és Közlegény.
A Madagaszkár pingvinjei (animációs sorozat) – Wikipédia
A Madagaszkár pingvinjei (eredeti cím: The Penguins of Madagascar) 2008-tól 2013-ig vetített amerikai televíziós 3D-s számítógépes animációs sorozat, amelyet a DreamWorks készített.
A Madagaszkár pingvinjei | Fagyos hősök
Kapitány és a többiek vissza akarnak jutni az állatkertbe, mielőtt túl késő lenne!
A Madagaszkár pingvinjei teljes mesefilm – MeseKincstár
A DreamWorks csapaa csinálta közösen. Nem egy, hanem sokkal több ember, szakember készítette. Ők, közösen sok munkával csinálták ezt az animációs filmet.
Madagaszkár teljes mesefilm - Teljes mesék és mesefilmek
Hurrá, hurrá, hurrá köszönjük a feltöltést valakinek, ez egy nagyon szuper kis mese és most volt lehetőség megosztani veletek, mert valaki feltöltötte. A Madagaszkár pingvinjei rövid mesékkel már találkozhattatok az oldalunkon és nagy sikerrel nagyon sokan néztétek meg a legtöbb epizódot, és most végig nézhetitek a


MP4. Kritika. iPad. 720p. Film online. iPhone. BDrip. Download. Android. Teljes.1080p. Szereplők. Elemzés. DVDrip. Full Movie. letöltés. 480p. 4K Blu-ray. Stream. Vélemények. Watch Free. HD. Ingyen. Magyarul.. Avi. Indavideo. Videa. Filmek. Filmnézés. Angolul