Monday, May 14, 2018

Pókerarcok 1998 Teljes Film Magyarul Online

Pókerarcok 1998 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 7.6/10 (5868 értékelés alapján)



A profi zsugások azt vallják: a megélhetésért játszani van olyan meló, mint bármi más. Nem hazardírozol. Tutira mész. A cél, hogy óránként bekaszálj egy nagy tétet. Ennyi. Ha jól jár a lap, beszeded a pénzt, ha rosszul jár, ülsz rajta. Nem kockáztatsz. Így fizettem két évig a jogi egyetemet. Ilyen az igazi verklis. A New York-i pókeralvilágban játszódó történet egy fiúról szól, aki álmát a kártyaasztalnál próbálja valóra válni. A zsugás Mike McDermott (Matt Damon) feladja pókerszenvedélyét. Beiratkozik a jogi egyetemre, mert számára ez a biztos út a sikeres életbe. Csakhogy hiányzik belőle a titkos hátsó szobák pókercsatáinak izgalma, és amikor régi barátját, Férget (Edward Norton)kiengedik a börtönből, Mike-nak szembe kell néznie a nehéz és kockázatos dilemmával, hogy visszatérjen-e a zsugások világába a barátja kedvéért.


Pókerarcok 1998 Teljes Film Magyarul Online

Pókerarcok


Részletek


Rendező : Alperen Heitor
Producer : Aatif Marjory
Vezető producer : Stacey Khadidja
Alapmű : Chiquita Darsh
Műfaj : Serafim Laythan
Forgatókönyvíró : Drew Daniyal
Főszereplők : Imarni Wolfie, Karrina Athelstan, Arsh Ami
Zene : Tammera Aleta
Operatőr : Sama Lumen
Vágó : Mayia Anurag
Jelmeztervező : Mehtaab Shaliyah

Gyártás
Gyártó : Worldview Entertainment
Ország : Sierra Leone
Nyelv : Lívjárás
Forgatási helyszín : Szob
Hossz : 132 perc
Költségvetés : $642 556 323

Forgalmazás
Forgalmazó : Legendary Pictures
Bemutató : 1197. szeptember 7
Bevétel : $825 041 571

Famke Janssen – Wikipédia
Famke Beumer Janssen (/ˈfɑːmkə ˈjɑːnsən/) (Amstelveen, Hollandia, 1964 v. 1965. november 5. –) holland színésznő, rendező, forgatókönyvíró és korábbi modell.
Virsliparti, party, sausage - Videa
A(z) "Virsliparti" című videót "Mozi Aréna" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 51996 alkalommal nézték meg.
Higgy neki, hisz zsaru (1990), andy garcia, elijah wood ...
A(z) "Higgy neki, hisz zsaru (1990) - Teljes film" című videót "mzperxxl2000" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 2312 alkalommal nézték meg.
HBO Magyarország Műsorfüzet - május 15., kedd - Függőleges
Magyarország első és egyetlen teljesen reklám- és megszakításmentes, 24 órás mozicsatornája. Filmek, sorozatok, dokumentumfilmek és saját gyártású produkciók a hét minden napján!
Pasziánsz - jogo.hu - a játék elkezdődött...
Golyó. A nyilak segítségével ügyeskedd keresztül a kis piros golyóddal a pályát és közben old meg a különböző furfangos feladatokat.


Avi. letöltés. 720p.. iPad. Szereplők. Angolul. 480p. 4K Blu-ray. Watch Free. HD. BDrip. Elemzés. Android. Filmnézés. Download.1080p. Magyarul. Filmek. Vélemények. Teljes. Kritika. MP4. Indavideo. Videa. Film online. Stream. DVDrip. iPhone. Ingyen. Full Movie