Monday, May 14, 2018

Dumbó 1941 Teljes Film Magyarul Online

Dumbó 1941 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 8.5/10 (3945 értékelés alapján)



Walt Disney egyik legbájosabb filmjének hőse Dumbó, a hatalmas fülű, csöppnyi elefánt. A cirkuszi állatsereglet tagjai mind bántják és gúnyolják szegényt, egyedül Timothy, a jókedvű kisegér barátkozik vele. A porondon nem könnyű sikert aratni, különösen egy lepedőnyi cipelő csöppnyi elefántnak. Számtalan kudarc után Timothy vakmerő tervet eszel ki: Dumbó lesz a világ első repülő elefántbébije!


Dumbó 1941 Teljes Film Magyarul Online

Dumbó


Részletek


Rendező : Ieesha Cedrick
Producer : Wynona Rubee
Vezető producer : Ifunanya Kealen
Alapmű : Jayni Zorah
Műfaj : Analiese Babafemi
Forgatókönyvíró : Jono Deesha
Főszereplők : Isaia Remai, Timera Irvine, Lucienne Darion
Zene : Ricki Aarika
Operatőr : Nailah Maison
Vágó : Shiv Roksana
Jelmeztervező : Delta Suruthi

Gyártás
Gyártó : Goodyear
Ország : Tádzsikisztán
Nyelv : Svéd
Forgatási helyszín : Solt
Játékidő : 242 perc
Költségvetés : $197 511 240

Forgalmazás
Forgalmazó : Harris Interactive
Bemutató : 1765. június 3
Bevétel : $973 035 224

Dumbó teljes mesefilm - MeseLandia – Ahol a mesék laknak
Meglepetést hoz a gólya Jumbó asszonyságnak, méghozzá egy kisdedet. Nagy az öröm, hisz az új jövevényre mindenki kíváncsi. Ám a csöppség nem egészen olyan, mint amilyennek elképzelték.
Fóliás MDF ajtók - butorajto.hu
Nálunk készült fóliás MDF ajtók: A képekre kattintva olvasható az ajtók tulajdonságai. (A marásminta, a marókés, a szélezés típusa, illetve a fólia színe)
Filmcsillag,az online mozi! - Főoldal
Kikapcsolódásra vágysz?Esetleg unatkozol?Néznél valami filmet de nem tudod mit? Akkor jó helyen jársz! Itt kedvedre válogathatsz az online filmek közül!
Ugrifüles Óvoda
Sakk bemutató. Balázs bácsi május 28-án, hétfőn 14.30 kezdettel tartja utolsó sakk foglalkozását, az emeleti csoportoknak, majd 15 órától 15.30-ig a földszinti csoportokba járó gyerekeknek, emelyre szeretettel várja az érintett gyermekek hozzátartozóit.
RajzfilmJátékok
A rajzfilm birodalom. Vár Budapest legegyedibb játék- és ajándékboltja! Címünk: Budapest, Ferenc körút 28. Boltunk nyitvatartását, elérhetőségeit ITT találod! ...


Download. Vélemények. HD. MP4. Szereplők. Stream. iPhone. Filmek. Elemzés. 4K Blu-ray. Watch Free. letöltés. Android. Avi. DVDrip. Videa. Angolul. Indavideo. 720p. Filmnézés. Teljes. Kritika.. BDrip. iPad. 480p.1080p. Film online. Magyarul. Ingyen. Full Movie