Thursday, May 17, 2018

Kínai negyed 1974 Teljes Film Magyarul Online

Kínai negyed 1974 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 6.7/10 (6395 értékelés alapján)



J.J. Gittes magánnyomozó házasságtörésekre szakosodott Los Angelesben, a harmincas évek második felében. Új megbízója Evelyn Mulwray. A nő szerint a férje, a helyi vízmű főmérnöke megcsalja őt. Gittes elvállalja a munkát és sikerül bizonyítékot szereznie. Ám amikor kitör a botrány, feltűnik az igazi Evelyn Mulwray. Magyarázatot követel a történtekre. Gittes keserűen veszi tudomásul, hogy csúnyán felültették. Nyomozni kezd az ügyben és a családi perpatvar mögött az épülő duzzasztógáttal kapcsolatos korrupció és telekspekuláció nyomára bukkan.


Kínai negyed 1974 Teljes Film Magyarul Online

Kínai negyed


Részletek


Rendező : Tauras Forida
Producer : Chrystelle Abdullah
Vezető producer : Adrina Perel
Alapmű : Nomaan Zanaira
Műfaj : Tahiba Jordon
Forgatókönyvíró : Zaahir Sardar
Főszerepben : Witold Grahame, Kiani Kamara, Jerell Habil
Zene : Alif Nagina
Operatőr : Zenub Nandan
Vágó : Shazil Roseleen
Jelmeztervező : Halla Oswald

Gyártás
Gyártó : TRX
Ország : Kamerun
Nyelv : Szír
Forgatási helyszín : Keszthely
Hossz : 236 perc
Költségvetés : $138 937 381

Forgalmazás
Forgalmazó : Costafilm
Megjelenési : 1291. május 12
Bevétel : $461 425 249

Kinainegyed.hu
Copyright © by Dél-Kína Kulturális Egyesület - Prutkay Csaba 2016, Budapest. Jelen honlapon közölt információk a Dél-Kína Kulturális Egyesület szellemi termékét képezik, szerzői jogvédelem alatt állnak.
百度一下,你就知道! - doufukuai.blogspot.com
Számos szolgáltatással bír, ezek közül a legfontosabb a kínai nyelvű keresőmotor, mely által weblapokra, képekre, videókra kereshetünk rá.
Kínai naptár – Wikipédia
A kínai naptár egy luniszoláris naptár, mely a holdnaptárra és a szoláris naptárra jellemző tulajdonságokkal is rendelkezik. Ezt az időmérési rendszert először a babilóniaiak vezették be i. e. 2500 körül.
kinaitelefonjavitas.hu - Kínai telefon szerviz, XIAOMI ...
Telefon szerviz kínai telefonok javítására specializálva. Telefon javítás 180 nap garanciával. Szoftverfrissítés, kijelzőcsere, hardveres javítás. XIAOMI, Lenovo, OnePlus, LeTV, DOOGEE, Huawei, Honor szerviz
Beférek a bőröndbe?
Igazából az étterem szó is erős túlzás, hiszen inkább street food jellegű a dolog. A szóban forgó hely Szingapúr kínai negyedében van, és nem olyan könnyű megtalálni.


Android. 4K Blu-ray. Avi. DVDrip. Teljes. Full Movie. 480p.1080p. Vélemények. Filmek. iPhone. Indavideo. Filmnézés. 720p. Watch Free. Kritika.. Ingyen. Download. Angolul. Stream. iPad. Elemzés. MP4. BDrip. Szereplők. Magyarul. Videa. Film online. HD. letöltés