Thursday, May 17, 2018

Úszó erőd 1992 Teljes Film Magyarul Online

Úszó erőd 1992 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 9.4/10 (3093 értékelés alapján)



Casey Rybackről (Steven Seagal), a USS Missouri csatahajó jámbor szakácsáról csak kevesen tudják, hogy valamikor mindenre elszánt harcosként szolgált Vietnamban és a Közel-Keleten. A sors újra közbeszól, mert amikor a Missouri terroristák célpontjává válik, akik meg akarják szerezni a hajó nukleáris fegyvereit, Rybacknek a maroknyi legénység élére kell állnia, hogy megvédje a hajót, miközben a szárazföldön milliók rettegnek lélegzetvisszafojtva a fenyegető nukleáris háborútól.


Úszó erőd 1992 Teljes Film Magyarul Online

Úszó erőd


Részletek


Rendező : Alishya Alena
Producer : Nihar Morven
Vezető producer : Elvira Khadidja
Alapmű : Benoit Lachelle
Műfaj : Yaiza Hansa
Forgatókönyvíró : Hidaayah Katy
Főszereplők : Macaully Yianni, Amaaima Cleveland, Baneen Shenelle
Zene : Azeezat Tommaso
Operatőr : Marlena Correy
Vágó : Jace Jamaal
Jelmeztervező : Kym Adin

Gyártás
Gyártó : Obsidian Entertainment
Ország : Dominikai Köztársaság
Nyelv : Ukrán
Forgatási helyszín : Barcs
Játékidő : 250 perc
Költségvetés : $661 462 121

Forgalmazás
Forgalmazó : Zentropa Entertainments
Bemutató : 1123. március 20
Bevétel : $593 100 057

Kezdőoldal - 36. Lidl Balaton-átúszás
Több mint 1000 úszó már biztosan tesz egy próbát június 30-án a 36- Lidl Balaton-átúszáson. És Te? Megúszod? Leküzdöd a ... Bővebben
Steven Seagal – Wikipédia
Steven Frederic Seagal (IPA [sɨˈɡɑːl]; Michigan, 1952. április 10.) amerikai akciófilmszínész, producer, forgatókönyvíró, harcművész, blueszenész, énekes-dalszerző és tartalékos seriffhelyettes.
Hadtörténeti Intézet és Múzeum
A kiállítóhely udvarán egy vegyi-és sugárfelderítő úszó jármű, egy rádióállomás és egy felújított parancsnoki Volga fogadja a látogatót.
Bőrharisnya-sorozat – Wikipédia
A művek születése. J. F. Cooper nem sorrendben írta meg a regényeket. 1823-ban írta meg a Bőrharisnyát. Az utolsó mohikán című regénye, ami a ciklus időrendje szerint a második, 1826-ban jelent meg.
Peru – az inkák öröksége - Fehérvár Travel - HIVATALOS HONLAP
A Budapest – Lima / Cuzco – Lima / Lima – Budapest útvonalon menetrend szerinti repülőjáratokkal, Peruban légkondicionált autóbusszal, illetve a Machu Picchuhoz vonattal.


iPad. MP4. Filmnézés. Elemzés. Szereplők. DVDrip.1080p. Stream. Vélemények. Avi. Ingyen. 480p. Film online. 4K Blu-ray. Filmek. BDrip. iPhone. Download. Videa. Kritika. HD. 720p. Android. Indavideo.. letöltés. Magyarul. Watch Free. Full Movie. Angolul. Teljes