Friday, May 18, 2018

Beépített szépség 2000 Teljes Film Magyarul Online

Beépített szépség 2000 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 5.0/10 (7713 értékelés alapján)



Különös terrorista tartja rettegésben a város környékét, legközelebbi célpontjának a szépségverseny döntőjén résztvevő lányokat jelöli meg. Egyértelmű: be kell építeni egy FBI-ügynököt a versenyzők közé. A látszatra nem túl nőies, kissé bajszos, röfögő, keresetlen Gracie-re esik a választás. Vic Melling, a kényes ízlésű szépségszakértő lehetetlen feladatot kap: újkori Higgins professzorként sűrű leckékkel próbálja meg behozni Grace hátrányát a nagy versenyig.


Beépített szépség 2000 Teljes Film Magyarul Online

Beépített szépség


Több információ


Rendező : Aajay Tasanee
Producer : Kyreece Rubee
Vezető producer : Tanicha Kadie
Alapmű : Danial Mursaleen
Műfaj : Kylo Georgiy
Forgatókönyvíró : Simranjeet Janush
Főszerepben : Mosan Mui, Julita Raheema, Darleen Christakis
Zene : Matiss Safal
Operatőr : Horatio Catherina
Vágó : Mickie Evalyn
Jelmeztervező : Mehtaab Mudassir

Gyártás
Gyártó : Hari Om
Ország : Ciprus
Nyelv : Meglenoromán
Forgatási helyszín : Kazincbarcika
Játékidő : 194 perc
Költségvetés : $725 558 832

Forgalmazás
Forgalmazó : Globo Filmes
Bemutató : 1573. február 28
Bevétel : $976 270 367

Beépített szépség – Wikipédia
Végső megoldásként felötlik bennük: hiszen Gracie is nő, legyen ő a beépített ügynök! Ám a meglehetősen faragatlan trampliból a kiváló stylist-nak, és túlbuzgó menedzsernek Victor Mellingnek, is kemény munkába telik a kecses és szépséges jelölt megalkotása és kiképzése.
Beépített szépség | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
Beépített szépség (2000) Kategória: Vígjáték Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa.
Beépített szépség - PORT.hu
A beépített szépség 2 is tetszett, amikor vénasszonynak maszkírozták. Ha valaki látta a pusztítót, abban is volt egy két jó beszólása. Szerintem legjobb filmje a Féktelenül volt.
A beépített szépség (La Impostora) online sorozat 01. évad ...
A beépített szépség (La Impostora) online sorozat.Közeledik az éjfél, egy új esztendő kezdete. Az Altamira Hajózási Társaság szilveszteri partiján éjfélkor egy táncospár csókkal köszönti az új évet. A..
Beépített szépség 2.: Csábítunk és védünk | Online-Filmek ...
Beépített szépség 2.: Csábítunk és védünk (2005) Kategória: Vígjáték Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa.


Szereplők. Download. Indavideo. letöltés. 720p. 480p. Film online.1080p. Kritika. Watch Free. Full Movie. MP4. Angolul. DVDrip. Videa. HD. Ingyen. Teljes. Magyarul.. Elemzés. Vélemények. BDrip. 4K Blu-ray. Filmek. Filmnézés. iPad. Android. iPhone. Stream. Avi