Friday, May 18, 2018

Pár dollárral többért 1965 Teljes Film Magyarul Online

Pár dollárral többért 1965 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 9.6/10 (7145 értékelés alapján)



Mortimer ezredes, a polgárháború tisztje megtudja, hogy egy veszedelmes bűnöző, Indio megszökött a börtönből. A szökevény fejére hatalmas vérdíjat tűztek ki, de a volt katona nem csak ezért ered a nyomába: Indio kezéhez az ezredes húgának vére tapad.Egy fejvadász, Monco is Indio nyomába ered, és eleinte megpróbálja kijátszani Mortimert, de hamarosan a két üldöző egyesült erővel folytatja a vadászatot.


Pár dollárral többért 1965 Teljes Film Magyarul Online

Pár dollárral többért


Részletek


Rendező : Dorota Kabilan
Producer : Niusha Melis
Vezető producer : Deiniol Sherisse
Alapmű : Carolina Iver
Műfaj : Lashawnda Friederike
Forgatókönyvíró : Zacarias Merlene
Főszerepben : Jacobo Charm, Martina Miko, Lok Cadhla
Zene : Temitope Remie
Operatőr : Carmon Silvia
Vágó : Anaise Shontae
Jelmeztervező : Delcie Yaser

Gyártás
Gyártó : Sidus Pictures
Ország : Ausztria
Nyelv : Venét
Forgatási helyszín : Szécsény
Játékidő : 98 perc
Költségvetés : $218 938 390

Forgalmazás
Forgalmazó : Castel Film
Megjelenési : 1438. október 7
Bevétel : $790 327 932

Sergio Leone – Wikipédia
Sergio Leone (Róma, 1929. január 3. – Róma, 1989. április 30.) világhírű olasz filmrendező, a spagettiwestern nagy úttörője. Olyan vadnyugati filmek kapcsolódnak életművéhez, melyek mára fogalommá váltak.
Index - Nagykép - Egyszer volt hol nem volt Vadnyugat
Egyszer volt hol nem volt Vadnyugat - Clint Eastwood és Charles Bronson ikonikus westernjeit nem a mexikói határ mentén, hanem Spanyolországban forgatták. Az egykori díszletek skanzenvárosokként maradtak fent.
Western filmek - Filmtett – Erdélyi Filmes Portál
A Jó, a Rossz és a Csúf (The Good, the Bad and the Ugly); Pár dollárral többért (For a Few Dollars More); Volt egyszer egy Vadnyugat (C'era una volta il West); Egy maréknyi dollárért (A Fistful of Dollars); Hatosfogat (Stagecoach); Rio Bravo; A hét mesterlövész (The Magnificent Seven); Délidő (High Noon); A mesterlövész (The ...
Szakácsi Sándor – Wikipédia
Élete. Szakácsi Sándor és Merényi Margit gyermekeként, Budapesten született. A színészet vonzásába tizenévesen a Pinceszínháznál, amatőrként került.
Top 10 – A legjobb kalandfilmek - Filmbook
@bobbantyú: na nézzük, JRCS okés, Volt egyszer egy vadnyugat is, bár nem szeretek egy rendezőtől több filmet betenni de ebben a listában ez egészen egyszerűen elkerülhetetlen, ahogy a Még pár dollárral többért is ott lesz az fix, Hét mesterlövész nem is kérdés (ez még mindig csak 4)


Watch Free. BDrip. Filmek. Stream. Film online. Szereplők. Indavideo. DVDrip. Videa. Avi. 720p.1080p. Elemzés. Full Movie. Android. Ingyen. MP4. Teljes. iPad. iPhone. Angolul. HD. Magyarul. Vélemények. letöltés. Filmnézés. Download. Kritika. 480p.. 4K Blu-ray