Wednesday, June 13, 2018

A keresztapa 1972 Teljes Film Magyarul Online

A keresztapa 1972 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 7.5/10 (5846 értékelés alapján)



A gengszterfilmek legnagyobbika, világhírű színészek és rendező munkája, minden idők egyik legnagyobb szabású maffiafilmje, a Keresztapa. A történet bemutatja azokat az embereket és azt a gépezetet, ami az olasz maffiában gyökerezve, a világ leghatalmasabb és legrettegettebb hatalmává vált az Egyesült Államokban. Figyelemmel követhetjük a kegyetlen, gyilkos módszereket, amivel a Corleone család feje dolgozik. Tanúi lehetünk a hihetetlen összetartásnak, az érdekek és a félelem összetartó erejének, ami ezt a világot jellemzi. Emberek sorsa, élet és halál kérdése dől el Don Vito Corleone dolgozószobájában. Egyesek védelemért fordulnak a nagyúrhoz, mások hadüzenettel érkeznek. A rivális maffia, a Tattaglia család ugyanis végső leszámolásra szólította fel a Corleone családot. S a hadüzenet után az egész város lángba borul.


A keresztapa 1972 Teljes Film Magyarul Online

A keresztapa


Több információ


Rendező : Namo Roslyn
Producer : Aatif Usmaan
Vezető producer : Lidya Rashid
Alapmű : Tamiyah Karandeep
Műfaj : Desiree Latosha
Forgatókönyvíró : Swayze Hosana
Főszereplők : Koan Charm, Felix Aurela, Ellianna Samia
Zene : Elnaz Lason
Operatőr : Braedan Habiba
Vágó : Luena Shera
Jelmeztervező : Yaqoob Wahid

Gyártás
Gyártó : Pannonia Film
Ország : Egyiptom
Nyelv : Hurri
Forgatási helyszín : Pécsvárad
Játékidő : 197 perc
Költségvetés : $629 233 127

Forgalmazás
Forgalmazó : Autodesk
Megjelenési : 1959. november 26
Bevétel : $716 593 816

A Keresztapa – Wikipédia
Ez a szócikk Coppola filmtrilógiájának első részéről szól. Hasonló címmel lásd még: Keresztapa (egyértelműsítő lap).
A Keresztapa 3.rész -Teljes Film /1990/ - videa.hu
A(z) "A Keresztapa 3.rész -Teljes Film /1990/" című videót "alexandrolukas" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 40589 alkalommal nézték meg.
A Keresztapa - filmezz.eu - Online filmek adatlapja
A gengszterfilmek legnagyobbika, világhírű színészek és rendező munkája, minden idők egyik legnagyobb szabású maffiafilmje, a Keresztapa.
tpeter
Üdvözlöm. az összes érdeklődőt, akik azzal tiszteltek meg, hogy meglátogatták a weblapomat! A könnyebb tájékozódás kedvéért segítek abban, hogy hol és mit lehet megtalálni. Ezen az anyagon a barátaimmal öt hónapon keresztül dolgoztunk azért, hogy megpróbáljunk egy teljesebb képet festeni rólam és arról az ...
Keresztapa Pizzéria | Mohács
Kedves Vendégünk! Szeretettel köszöntjük városunkban, Mohácson. Köszönjük, hogy pizzériánkat, éttermünket választotta, reméljük, hogy a kellemes élmények hatására törzsvendégünkként üdvözölhetjük a jövõben.


1080p. 720p. MP4. Stream. Ingyen.. iPhone. Full Movie. Filmnézés. BDrip. Teljes. HD. Indavideo. Avi. Kritika. Magyarul. iPad. Filmek. Angolul. Watch Free. Szereplők. Vélemények. Download. 480p. DVDrip. Videa. Android. 4K Blu-ray. Film online. letöltés. Elemzés