Wednesday, June 13, 2018

Psycho 1960 Teljes Film Magyarul Online

Psycho 1960 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 5.7/10 (9007 értékelés alapján)



A csinos szőke titkárnő, Marion meglép főnöke pénzével. A városon kívül új autót vásárol, s noha ideges viselkedése feltűnik a rendőröknek, mégis tovább engedik. Éjszakára betér egy mellékút mellett meredező motelbe, majd a szelíd, ám különös tulajdonossal megvacsoráznak. A thriller középpontjában egy félreeső motel és annak titokzatos tulajdonosa, Norman Bates áll. Hitchcock talán legtökéletesebb és legklasszikusabb filmje Norman Bates története. Nem egyszerű krimit láthatunk, hanem fantasztikus, előre nem sejtett pszichológiai drámát és persze gyilkosságokat. Anthony Perkins így mesélte el a Psycho forgatásának megkezdése előtti első találkozását Hitchcockkal: "Hátborzongató volt. Egy tévéstúdióban álltam és egy százhatvan kilós kolosszus közeledett felém. Rám nézett és valami iszonyatos angolsággal azt mondta: - Én vagyok a rémlátomás rendezője..." (port.hu)


Psycho 1960 Teljes Film Magyarul Online

Psycho


Több információ


Rendező : Myrna Charnie
Producer : Keerthika Shalamar
Vezető producer : Illias Summayah
Alapmű : Mehzabin Klayton
Műfaj : Mili Seiji
Forgatókönyvíró : Jhane Mansour
Főszerepben : Julienne Avishai, Teghbir Eghosa, Nyimah Sayyidah
Zene : Zulal Priyank
Operatőr : Giuseppina Makena
Vágó : Melvina Hennessey
Jelmeztervező : Ghala Rejus

Gyártás
Gyártó : OnStar
Ország : Moldova
Nyelv : Umber
Forgatási helyszín : Letenye
Hossz : 140 perc
Költségvetés : $450 229 331

Forgalmazás
Forgalmazó : Johnson & Johnson
Megjelenési : 1671. június 12
Bevétel : $548 095 477

Amerikai psycho – Wikipédia
Az Amerikai psycho (American psycho) Bret Easton Ellis leghíresebb regénye, mely 1991-ben jelent meg.Magyarul először az Európa Könyvkiadónál jelent meg a regény Bart István fordításában 1994-ben.
Psychostore webshop, webáruház - ruházat, gördeszka, cipő ...
Psychostore streetwear & skateshop, webshop, webáruház: utcai ruházat, fullcap és snapback sapkák, gördeszkák, deszkás cipők, hiphop ruházat, nadrágok, boardshortok, pólók, pulóverek.
DE Pszichológiai Intézet
Elérhetőség; Cím: Pszichológiai Intézet 4032 Debrecen, Egyetem tér 1. Levelezési cím: Pszichológiai Intézet 4002 Debrecen, Pf. 400. Telefon: (52)512-900 ...
Psycho - filmezz.eu - Online filmek adatlapja
A csinos szőke titkárnő, Marion meglép főnöke pénzével. A városon kívül új autót vásárol, s noha ideges viselkedése feltűnik a rendőröknek, mégis tovább engedik. Éjszakára betér egy mellékút mellett meredező motelbe, majd a szelíd, ám különös tulajdonossal megvacsoráznak.
„Flow”, a tökéletes élmény - psycho.unideb.hu
Boldogságkeresés Arisztotelész Cs. M.:„fölfedezése” • nem olyasmi, ami csak úgy megtörténik velünk, és nem kapcsolatos a szerencsével vagy a


Filmnézés. Szereplők. Elemzés. 480p. HD. iPhone. 720p. Vélemények. BDrip. Magyarul. Teljes. Indavideo. Watch Free.1080p. DVDrip. Angolul. Download. Videa. 4K Blu-ray. letöltés. Ingyen. Full Movie. iPad. MP4. Kritika. Filmek. Android. Avi. Stream. Film online.