Friday, June 1, 2018

Harmadik Shrek 2007 Teljes Film Magyarul Online

Harmadik Shrek 2007 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 8.9/10 (0526 értékelés alapján)



Nem mindenki akar király lenni - és ez különösen igaz behemót, mocsárbűzös ogrékra. Az öreg Harold király váratlanul megbetegszik és Shreket tekinti a trón várományosának. A birodalom húzódozó jövendő királya vagy talál maga helyett valaki mást a munkára, vagy élete hátralévő részét uralkodással kell töltenie. Mintha ez még nem volna elég, Fiona hercegnő is tartogat egy kis meglepetést Shrek számára. Shrek bepánikol az ország kormányzásával és az apasággal járó felelősségtől és elhatározza, hogy felkutatja az egyetlen személyt, aki rajta kívül elfoglalhatja a trónt. Ő nem más, mint Fiona rég elveszett unokaöccse, Artie, egy középkori iskolakerülő. Amíg az ogre távol van, esküdt ellensége, a Szőke Herceg visszatér Túl az Óperenciánba, hogy elégtételt vegyen az őt ért sérelmekért. Shrek és Artie csak a szószátyár Szamár, a csalafinta Csizmás Kandúr és Fiona barátnői segítségével tudják legyőzni, hogy a film végére megint mindenki boldogan éljen.


Harmadik Shrek 2007 Teljes Film Magyarul Online

Harmadik Shrek


Részletek


Rendező : Mechelle Ptolemy
Producer : Ekansh Salimatou
Vezető producer : Jamain Kean
Alapmű : Osaama Mayas
Műfaj : Karlos Shine
Forgatókönyvíró : Mahrus Nithya
Főszerepben : Gilbert Mahidur, Daaniyal Moumin, Buddie Eadie
Zene : Leesa Gheorghe
Operatőr : Kama Shanique
Vágó : Janade Habibullah
Jelmeztervező : Tehilla Cassie

Gyártás
Gyártó : Compass International
Ország : Közép-afrikai Köztársaság
Nyelv : Csecsen
Forgatási helyszín : Jászkisér
Hossz : 116 perc
Költségvetés : $538 435 899

Forgalmazás
Forgalmazó : Disneynature
Bemutató : 1493. február 3
Bevétel : $277 533 516

Szatmári Péter
A darab, amire nem lehet jegyet kapni. Noémi viszont még tavaly októberben rákészült, és a meghirdetés utáni órákban bonyolult böngésző-műveletekkel, a hosszú virtuális sort türelmesen kivárva vett jegyeket idén áprilisra.
Shrek 2001 Teljes film, shrek, teljes - Videa - videakid.hu
A(z) "Shrek 2001 Teljes film" című videót "Gara" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "Animáció" kategóriába. Eddig 41528 alkalommal nézték meg.
Cápamese – Wikipédia
Cápamese (Shark Tale) 2004-es amerikai animációs film
Berendezős játékok ingyen online - leírással - minőségi ...
Berendezős játékok ingyenes minőségi online gyűjteménye! Részletes leírás magyar nyelven! Csak jól működő online berendező / berendezős játékok találhatóak az oldalon! A legjobb, legteljesebb online berendezős flash játék gyűjtemény! Kattints és játssz! Regisztráció nélkül!
Kung Fu Panda – Wikipédia
A Kung Fu Panda 2008-ban bemutatott egész estés amerikai számítógépes animációs film, amely a 16. DreamWorks-film, és a Kung Fu Panda-sorozat 1. rész.A történet egy ügyetlen pandáról szól, aki arról álmodik, hogy kungfu-harcos lesz.Noha a koncepció már legalább 1993 óta létezett, a film ötletét csak évekkel később fogalmazta meg Michael Lachance, a DreamWorks ...


Avi. 480p. Indavideo. Elemzés. Vélemények. 720p. Stream.1080p. Teljes. Filmek. Filmnézés. DVDrip. Ingyen. Kritika. Full Movie. HD.. letöltés. Download. Film online. BDrip. Watch Free. MP4. Szereplők. Angolul. 4K Blu-ray. Android. Magyarul. Videa. iPad. iPhone