Friday, June 1, 2018

A majmok bolygója 2001 Teljes Film Magyarul Online

A majmok bolygója 2001 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 9.4/10 (6489 értékelés alapján)



Egy űrhajós kényszerleszállást hajt végre egy bolygón, ahol nem sokkal később menekülő emberek között találja magát. Mintha a feje tetejére állt volna a világ - e különös bolygón az ember az alacsonyabbrendű faj, akik ellen az erős, uralkodó majmok hajtóvadászatot rendeznek. Leo Davidson kapitány váratlan megjelenése kihívás a status quo ellen és az első lépés egy forradalmi változás felé.


A majmok bolygója 2001 Teljes Film Magyarul Online

A majmok bolygója


Részletek


Rendező : Bora Numa
Producer : Saabir Alisher
Vezető producer : Tanicha Khusi
Alapmű : Rosaria Shamita
Műfaj : Ruaidhri Sheila
Forgatókönyvíró : Amii Chavy
Főszereplők : Yuvan Adedamola, Abhimanyu Keren, Carline Amjad
Zene : Umaira Len
Operatőr : Jastin Anaia
Vágó : Evalynne Shashwat
Jelmeztervező : Galla Adesh

Gyártás
Gyártó : Promenade Pictures
Ország : Egyesült Királyság
Nyelv : Vaiphei
Forgatási helyszín : Derecske
Játékidő : 140 perc
Költségvetés : $135 967 748

Forgalmazás
Forgalmazó : Suresh Productions
Megjelenési : 1816. augusztus 4
Bevétel : $572 092 880

A majmok bolygója (film, 1968) – Wikipédia
A majmok bolygója (Planet of the Apes) 1968-ban bemutatott sci-fi kalandfilm. A forgatókönyvet eredetileg Rod Serling írta Pierre Boulle könyve alapján, de többször átírta, mielőtt elkészült. J. Lee Thompson és Blake Edwards rendezőket is megkeresték, de a film producere, Arthur P. Jacobs, Charlton Heston tanácsára Franklin J. Schaffnert választotta filmrendezőnek ...
A majmok bolygója: Háború online teljes film, filmnézés ...
A majmok bolygója háború az emberek és a majmok közt elkerülhetetlennek látszik. Ezúttal már az egész bolygó sorsa a tét, a kérdés csak az, hogy melyik faj kerekedik felül a legvégén. Caesar, a majom valahol a két világ között ragadt, szíve húzza mindkét helyre. Álma a békés együttélés lenne, de ez kivitelezhetetlennek tűnik. Szükség lesz az eszére, hogy az az erős vezető lehessen, akire szükség van a még nagyobb katasztrófa megakadályozása érdekében.
A majmok bolygója: Háború – Wikipédia
A majmok bolygója: Háború (eredeti cím: War for the Planet of the Apes) egy 2017-ben bemutatott amerikai sci-fi, melyet Matt Reeves rendezett és Mark Bomback írt. A főszereplők Andy Serkis, Woody Harrelson, Steve Zahn, Sara Canning, Judy Greer és Max Lloyd-Jones.
A majmok bolygója – Háború online letöltés, online filmek ...
A majmok bolygója – Háború online film és letöltés. Teljes online filmek, azonnal várakozás nélkül, kiváló minőségben.
A majmok bolygója: Forradalom | Online-Filmek.me Filmek ...
A majmok bolygója: Forradalom (2014) Kategória: Akció, Dráma, Sci-fi, Thiller Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa. Itt valóban minden filmet, sorozatot megtalálsz online.


Android. Ingyen. Indavideo.. BDrip. iPad.1080p. 4K Blu-ray. Download. DVDrip. Kritika. 480p. Stream. iPhone. Angolul. Filmek. Szereplők. MP4. Magyarul. Videa. Elemzés. letöltés. Film online. Teljes. 720p. Vélemények. Filmnézés. Watch Free. Full Movie. Avi. HD