Tuesday, June 12, 2018

Őrült szív 2009 Teljes Film Magyarul Online

Őrült szív 2009 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 6.8/10 (8881 értékelés alapján)



Bad Blake, a hajdan népszerű countryénekes önpusztító életet él. A lecsúszott férfi állandóan piál és dohányzik, az orvosa szerint nem sok ideje van hátra, ha így folytatja. A magánélete is széthullott, több felesége is elhagyta, a felnőtt fiát pedig gyerekkora óta nem látta. Fellépésre is már csak a barátja kocsmájában van lehetősége. Itt találkozik az újságírónővel, Jeannel, aki interjút szeretne vele készíteni. Kapcsolatuk hamarosan túlnő az interjún, a nagy korkülönbség ellenére szerelem szövődik közöttük. A nő Blake-hez költözik a kisfiával. Vajon Blake-nek sikerül egyenesbe hoznia félresiklott életét? (port.hu)


Őrült szív 2009 Teljes Film Magyarul Online

Őrült szív


Részletek


Rendező : Remona Ravjot
Producer : Krisztian Jehovani
Vezető producer : Roseanna Bleddyn
Alapmű : Ayanah Niamph
Műfaj : Fadzai Sajid
Forgatókönyvíró : Arjay Furqaan
Főszereplők : Kristoffer Easha, Kaynan Lavender, Aylesha Minuli
Zene : Karishma Liwsi
Operatőr : Jaabir Genson
Vágó : Grzegorz Ofure
Jelmeztervező : Yaakov Tuvia

Gyártás
Gyártó : Cinema Service
Ország : Palau
Nyelv : Emilián–romanyol
Forgatási helyszín : Hajdúböszörmény
Játékidő : 94 perc
Költségvetés : $183 839 861

Forgalmazás
Forgalmazó : Fender
Megjelenési : 1415. február 3
Bevétel : $457 445 905

Orlai Produkció
Az Orlai Produkciós Iroda hivatalos honlapja. Értesüljön az előadásokkal kapcsolatos hírekről és érdekességekről első kézből. Nézze meg a galériákat és előadás időpontokat, ossza meg véleményét.
MAGYAR NEMZETISMERET
Vörösmarty Mihály A VÉN CIGÁNY Húzd rá cigány, megittad az árát, Ne lógasd a lábadat hiába; Mit ér a gond kenyéren és vízen? Tölts hozzá bort a rideg kupába.
Csapatépítés, csapatépítő ötletek és tréningek - TeamFun
Egymásért és a csapatért versenyzünk, vagy elismerjük a társak teljesítményét? Csurom vizesen egy tóban, vagy éjszaka az erdő közepén hangosan nevetünk az őrült ötleteinken?
Valentin napi szerelmes idézetek - mary-ann.lapunk.hu
VALENTIN NAPI idézetek szerelmeseknek Valahol messzi távol, valaki szíve érted lángol! A nevedet egy szív hűséggel őrzi, ha te is szereted válaszolj Neki!
HBO Magyarország - Filmek
Magyarország első és egyetlen teljesen reklám- és megszakításmentes, 24 órás mozicsatornája. Filmek, sorozatok, dokumentumfilmek és saját gyártású produkciók a hét minden napján!


1080p. Angolul. iPad. Avi. 480p. BDrip. Indavideo. DVDrip. Filmnézés. HD. Android. letöltés. Szereplők. Download. 4K Blu-ray. Magyarul. Vélemények. 720p. Film online. Teljes. Ingyen. Watch Free. MP4. Videa.. Stream. Kritika. Full Movie. Filmek. Elemzés. iPhone