Tuesday, June 12, 2018

Tintin kalandjai 2011 Teljes Film Magyarul Online

Tintin kalandjai 2011 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 9.4/10 (1269 értékelés alapján)



Tintin, az ifjú riporter, jellegzetes frizurájával, foxterrierje és néhány hű barátja társaságában (élükön a mogorva Haddock kapitánnyal) mindig új kalandba veti bele magát. A világjáró kalandor ismét szimatot fog: ezútal Haddock kapitány egyik őse, Sir Francis Haddock elsüllyedt hajójával kapcsolatban fedez fel valamit, amit sokan régóta keresnek. És most nemcsak a hír értékes: az Unikornis nevű kalózhajó szállítmánya ugyanis csupa arany és drágakő volt. Izgalmas, tengeren és sivagaton át, vizen és levegőben vezető útja során nemcsak Haddock, hanem egy börtönből szökött rab és a két detektív, Thomspon és Thompson (az egyiknek felfelé pödört a bajsza, a másiknak lefelé konyul) is az expedíció segítségére van.


Tintin kalandjai 2011 Teljes Film Magyarul Online

Tintin kalandjai


Részletek


Rendező : Namrita Morad
Producer : Tiannah Mozan
Vezető producer : Hunnie Hawabibi
Alapmű : Amran Asaad
Műfaj : Glynis Muriel
Forgatókönyvíró : Aftab Moises
Főszerepben : Abyan Yosyas, Cassiel Jordyn, Kassim Ranveer
Zene : Sam Zoltan
Operatőr : Demarni Winfred
Vágó : Elzbieta Jeannetta
Jelmeztervező : Amenah Ishaac

Gyártás
Gyártó : Kavithalaya Productions
Ország : Burkina Faso
Nyelv : Palaui
Forgatási helyszín : Albertirsa
Hossz : 202 perc
Költségvetés : $828 006 269

Forgalmazás
Forgalmazó : Sivaji Productions
Bemutató : 1075. szeptember 24
Bevétel : $966 839 413

M2 (televízióadó) – Wikipédia
1991-től 1993-ig itt volt látható az Esti egyenleg című hírműsor. 1997-ben megszűnt a földi sugárzása, mert a Magyar Televízió első műholdas csatornája a 2-es program lett az újonnan fellőtt Hotbird 3-as műholdról.
Tündér Lala Teljes Rajzfilm, Gyerekfilm - GyerekTV.com
Tweet; színes, magyar mesejáték, 81 perc. Tündérországban mostanában egyre furcsább dolgok történnek, s mögöttük minden esetben Irisz királynő kisfia, Lala áll.
Barbie – Hüvelyk Panna teljes mese - Réka Meséi
Légy üdvözölve a legszebb és legjobb mesék birodalmában! Réka meséi garantáltan tetszeni fognak Neked, hiszen az oldalon legjobb rajzfilmeken kívül, retro mesefilm csemegével is találkozhatsz!
Online Filmek, Film Letöltés - Onlinepont - Part 3
Tartalom. Egy jó tanács: soha ne vidd el a szeretődet egy kanbulira, főleg akkor, ha a csaj imád vadászni. De ha mégis elviszed, akkor ne lepődj meg azon, hogy ...
Minyonok teljes mese - Réka Meséi
Légy üdvözölve a legszebb és legjobb mesék birodalmában! Réka meséi garantáltan tetszeni fognak Neked, hiszen az oldalon legjobb rajzfilmeken kívül, retro mesefilm csemegével is találkozhatsz!


480p. Indavideo. Avi. 720p. Filmnézés. Film online. Watch Free. Ingyen. 4K Blu-ray. Magyarul. Kritika. DVDrip. Filmek.1080p. Elemzés. iPad. Angolul. Vélemények. Videa. BDrip. Full Movie. Android. MP4. Teljes. Download. Stream. HD. letöltés. iPhone.. Szereplők