Sunday, August 27, 2017

A fantasztikus Róka úr 2009 Teljes Film Magyarul Online

A fantasztikus Róka úr 2009 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 8.3/10 (3943 értékelés alapján)



Róka úr valaha a legjobb ravaszdi volt a környéken. Ám tizenkét esztendeje boldog, csendes családi életet él. Köszönhetően a rámenős rókaasszonyságnak, akinek megfogadta, hogy messze elkerüli a tyúkketreceket. Mi tagadás, Róka úr élvezi a vidéki életet, a nagy házat, a kölyöknevelést. Ám amikor lehetőség nyílik egy utolsó nagy rablásra, a tisztes családapából előtör a régi szenvedély. A gazdák persze rossz néven veszik, hogy kifosztották őket, és rókavérre szomjaznak. Az állatok azonban összefognak Róka úrral, és együtt veszik fel a harcot az őket kifüstölni szándékozó gazdák ellen.


A fantasztikus Róka úr 2009 Teljes Film Magyarul Online

A fantasztikus Róka úr


Több információ


Rendező : Tawanashe Sulemaan
Producer : Temidayo Oren
Vezető producer : Georgi Saphir
Alapmű : Laylaa Samah
Műfaj : Lillyella Lonnie
Forgatókönyvíró : Mahveen Efemena
Főszerepben : Fran Jocelyn, Shabnaz Fionnan, Talhah Taymur
Zene : Kasjan Daljit
Operatőr : Hinda Patrisia
Vágó : Mayia Elisse
Jelmeztervező : Milen Usaamah

Gyártás
Gyártó : Interscope Pictures
Ország : Thaiföld
Nyelv : Kabil
Forgatási helyszín : Emőd
Hossz : 273 perc
Költségvetés : $874 994 535

Forgalmazás
Forgalmazó : RKO Pictures
Megjelenési : 1571. november 29
Bevétel : $660 484 761

A fantasztikus Róka úr - PORT.hu
Róka úr valaha a legjobb ravaszdi volt a környéken. Ám tizenkét esztendeje boldog, csendes családi életet él. Köszönhetően a rámenős rókaasszonyságnak, akinek megfogadta, hogy messze elkerüli a tyúkketreceket.
A fantasztikus Róka úr teljes mesefilm – MeseKincstár
Három farmer él a környéken, ahova Mr. Fox rendszeresen bejár, élelemért, hiszen a furfangos róka mindig sikeresen túljár az eszükön. Egyszer viszont a három bosszús farmer összefog a róka ellen és a mindent megtesznek, hogy elkapják őt.
A fantasztikus Róka úr – Wikipédia
A fantasztikus Róka úr (eredeti cím: The Fantastic Mr. Fox) 2009-ben bemutatott stop-motion technikával készült brit-amerikai bábfilm, amelynek története Roald Dahl azonos című mese regénye alapján készült. Nagy-Britanniában 2009. október 14-én, Amerikában 2009. november 25-én mutatták be a mozikban.
A fantasztikus Róka úr | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
A fantasztikus Róka úr (2009) Kategória: Vígjáték, Kaland, Animációs, Animációs Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa. Itt valóban minden filmet, sorozatot megtalálsz online.
A fantasztikus Róka úr (2009) | Teljes filmadatlap | Mafab.hu
Videók, képek, poszterek, kritikák és érdekességek. Tartalom · Róka úr hajdanán hetedhét országban ismert ravaszdi volt. Tizenkét éve már, hogy visszavonult, és a családapák nyugodt életét éli.


Kritika.1080p. 4K Blu-ray. HD. Indavideo. Filmek. Filmnézés. Android. iPhone. DVDrip. MP4. 720p. Videa. 480p. Ingyen. Stream. Download.. iPad. letöltés. Magyarul. BDrip. Elemzés. Watch Free. Szereplők. Angolul. Avi. Teljes. Vélemények. Full Movie. Film online