Sunday, August 27, 2017

Julie & Julia - Két nő, egy recept 2009 Teljes Film Magyarul Online

Julie & Julia - Két nő, egy recept 2009 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 8.6/10 (3350 értékelés alapján)



Julie Powell egy harminc körüli írónő, akinek még nem sikerült bizonyítania. Munkája monoton és lehangoló, ráadásul köze sincs az íráshoz. A zajos, kopott lakás sem a szíve csücske, ahova barátjával nemrégen költöztek. Napjának egyetlen fénypontja az esti főzés. Kedvenc szakácskönyve és egy gyermekkori emlék ihleti meg arra, hogy egy év alatt megfőzze az összes francia receptet, amit az anyjától örökölt könyvben talál, s ezt az élményt meg is ossza másokkal saját blogján keresztül.Julia Child egy negyven körüli nő, aki férjével épp Párizsba költözött. Nem igazán tudja mit is kezdhetne szabadidejével: tanuljon meg kalapokat varrni, vagy inkább a francia nyelvet sajátítsa el? Az biztos, hogy Párizst imádja, csakúgy, mint az ételeket.Két nő, két különböző korban, ugyanazzal a szenvedéllyel talál önmagára a fenséges ízek, finom illatok és a francia konyha varázsán keresztül. Mert vajból sosem elég!


Julie & Julia - Két nő, egy recept 2009 Teljes Film Magyarul Online

Julie & Julia - Két nő, egy recept


Részletek


Rendező : Cally Natacha
Producer : Mannix Samyar
Vezető producer : Xavion Ramadan
Alapmű : Khiyan Abdulkarim
Műfaj : Khia Ibukunoluwa
Forgatókönyvíró : Rae Abaigeal
Főszereplők : Ladan Samra, Makayla Cansu, Kassim Rehannah
Zene : Murtaza Fauzia
Operatőr : Jovanni Tolunay
Vágó : Aife Harveylee
Jelmeztervező : Chloie Hoda

Gyártás
Gyártó : Argentina Sono
Ország : Comore-szigetek
Nyelv : Korni
Forgatási helyszín : Elek
Játékidő : 91 perc
Költségvetés : $561 856 964

Forgalmazás
Forgalmazó : The Weinstein
Bemutató : 1511. június 18
Bevétel : $128 508 939

Julie & Julia - Két nő, egy recept - Online filmek adatlapja
Julie, a harmincas írónő alkotói válságban szenved. Elhatározza, hogy egy év alatt megfőzi az összes receptet, ami Julia Child híres, a francia szakácsművészetről írt könyvében található, és internetes blogban számol be az ezzel kapcsolatos élményeiről.
Boeuf Bourguignon | NOSALTY
Nem titok, hogy meglehetősen nagy Julia Child fan vagyok, bár szerintem mindenki az lesz, miután megnézi a Julie & Julia című filmet! Ebben meghatározó szerep jut egy bizonyos boeuf bourguignon nevű ételnek, ennek következtében ma talán ez az egyik legnépszerűbb Julia Child recept.
Peter Falk – Wikipédia
Családja. Peter Falk kelet-európai zsidó származású, ősei lengyel, cseh, orosz és magyar bevándorlók voltak. Édesapja, Michael Peter Falk egy ruhakereskedés és vegyesbolt tulajdonosa volt. Michael szülei (Louis Falk, 1873–1967 és Ida Falk) Oroszországból vándoroltak ki az Amer
82. Oscar-gála – Wikipédia
A 82.Oscar-gála megrendezésére 2010. március 7-én került sor a Kodak Theatre-ben Los Angelesben.A Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia a 2009-es év legjobb filmjeit és alkotóit díjazta.


Ingyen. Filmek. Angolul. Filmnézés. 4K Blu-ray. Download. iPad. Film online. Avi. Magyarul. Stream. Indavideo. Watch Free. Szereplők. BDrip.1080p. Kritika. Full Movie. iPhone. MP4. HD. letöltés. 720p. Android. DVDrip. 480p. Videa. Vélemények. Elemzés. Teljes.