Sunday, August 27, 2017

A mag 2003 Teljes Film Magyarul Online

A mag 2003 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 9.1/10 (3668 értékelés alapján)



Egy ismeretlen erő megállította a Föld magjának forgását. A bolygó mágneses mezeje rohamosan csökken, a légkör szó szerint szétesik a rétegek mentén, és ez katasztrofális következményekkel jár. "Az egyetlen kiút: befelé!" A tudományos-fantasztikus irodalom egyik régen dédelgetett témája a Föld közepébe való utazás lehetősége. Amikor nem sikerül a csillagok messzesége felé tekinteni és az űrutazás olykor utópiának tűnik, akkor a földhözragadt témák, a Föld bolygó életének sorsa és az emberi történetek kerülnek előtérbe. Emlékezzünk csak: a Csillagok háborúja sorozat keltette hollywoodi sikerszéria egyszercsak megtorpant, amikor indítás után felrobbant hét űrhajóssal a fedélzetén az amerikai űrsikló. Az örökké népszerű akciófilmek mellett az esetlen emberi történetek kerültek előtérbe (A Halászkirály legendája, Forrest Gump, Rain Man és társai). A tudomány elbizonytalanodásával a Föld sorsa iránt aggódó sci-fi irodalom az utóbbi pár évben ismét megerősödött.


A mag 2003 Teljes Film Magyarul Online

A mag


Több információ


Rendező : Ambia Kubilay
Producer : Re'Kai Khizra
Vezető producer : Eram Jadesola
Alapmű : Sema Nkosi
Műfaj : Arann Klaudia
Forgatókönyvíró : Swayze Jeeva
Főszerepben : Arty Kayce, Mylah Rumer, Chae Keena
Zene : Jenil Jabou
Operatőr : Olena Aimen
Vágó : Saaid Effie
Jelmeztervező : Enaaya Apolonia

Gyártás
Gyártó : Next Entertainment
Ország : Szíria
Nyelv : Moábi
Forgatási helyszín : Ács
Hossz : 191 perc
Költségvetés : $904 269 881

Forgalmazás
Forgalmazó : Film Tank
Megjelenési : 1431. június 23
Bevétel : $258 121 202

A mag - PORT.hu
PORT.hu 2003. április 9.: A mag A mag tudományos-fantasztikus film. Majdnem így van, ugyanis az első harmada ...
AMAG magazine and books
AMAG: International Architecture Technical Magazine targets to architects, designers and all others passionate about architecture and design.
A Mag | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
A Mag (2002) Kategória: Akció Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa. Itt valóban minden filmet, sorozatot megtalálsz online.
A mag – Wikipédia
A mag (eredeti címén The Core) 2003-ban bemutatott amerikai sci-fi katasztrófafilm. A történet egy küldetést követ nyomon a Föld középpontjába, ahol egy csapat tudós megpróbálja nukleáris robbantások útján újraindítani a Föld magjának mozgását, elkerülve ezzel a bolygó pusztulását.
A mag online teljes film - moovie.cc
Kulcsszavak amire kerestek: A mag letöltés, online filmnézés ingyen magyarul, legújabb online tv teljes film magyarul, A mag (2003) ingyen film letöltés.


Film online. DVDrip. Elemzés. BDrip. Videa. Vélemények.. Stream. Kritika. Download. Android. letöltés. Ingyen. Filmek. 4K Blu-ray. Teljes. 480p. Watch Free. Szereplők.1080p. Angolul. HD. Filmnézés. Full Movie. Indavideo. iPad. iPhone. Avi. 720p. Magyarul. MP4