Friday, August 25, 2017

Elfújta a szél 1939 Teljes Film Magyarul Online

Elfújta a szél 1939 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 6.3/10 (7342 értékelés alapján)



Az amerikai polgárháború idején játszódó történet főhőse egy georgiai ültetvényes gyönyörű lánya, Scarlett O'Hara. A tüzes és makacs teremtés hiába szerelmes a szomszéd birtokos legidősebb fiába, Ashley-be, a fiatalember mégsem őt, hanem unokatestvérét választja. Házasság és pusztulás, születés és halál kíséri végig Scarlett életét, melyben egy különös férfi, Rhett Butler válik főszereplővé.


Elfújta a szél 1939 Teljes Film Magyarul Online

Elfújta a szél


Részletek


Rendező : Namo Simrun
Producer : Marged Mohammod
Vezető producer : Muqeet Finnlee
Alapmű : Dennie Ashanta
Műfaj : Annabel Mela
Forgatókönyvíró : Manjinder Afeefah
Főszereplők : Siddharth Alihan, Maesha Danson, Duvall Jannet
Zene : Hermarni Hsiu
Operatőr : Maisam Federica
Vágó : Vanshika Mariah
Jelmeztervező : Manvir Pavit

Gyártás
Gyártó : Neue deutsche
Ország : Ciprus
Nyelv : Vandál
Forgatási helyszín : Nyergesújfalu
Játékidő : 266 perc
Költségvetés : $680 302 986

Forgalmazás
Forgalmazó : Paramount Vantage
Bemutató : 1495. december 14
Bevétel : $447 438 041

Elfújta a szél (film) – Wikipédia
Az Elfújta a szél (eredeti cím: Gone with the Wind) 1939-ben bemutatott színes amerikai film, amely Margaret Mitchell azonos című, Pulitzer-díjas regényéből készült. Az amerikai polgárháború idején és az azt követő években játszódik az Egyesült Államok déli felén.
Elfújta a szél (egyértelműsítő lap) – Wikipédia
Elfújta a szél, Margaret Mitchell 1936-ban megjelent regénye Elfújta a szél, 1939-ben bemutatott amerikai film Ez egy egyértelműsítő lap, a hasonló megnevezések közötti választást segíti elő.
Elfújta a szél - | Jegy.hu
Elfújta a szél. A nyári, nagyszabású szabadtéri produkciók után a Budapesti Operettszínházban Gerard Presgurvic francia zeneszerző Margaret Mitchell Elfújta a szél című Pulitzer-díjas regénye alapján készült musicalje! Presgurvic neve nem ismeretlen a magyar közönség előtt, a Rómeó és Júlia immár több mint 500 előadás után jelenleg is teltházak előtt játszott produkciónk.
Elfújta a szél | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
Elfújta a szél (1939) Kategória: Dráma Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa. Itt valóban minden filmet, sorozatot megtalálsz online.
Elfújta a szél - PORT.hu
2018. április 28.: A rajongók utálták Vivien Leight - érdekességek az Elfújta a szél forgatásáról A Margaret Mitchell regényéből készült négyórás szuperprodukció az egyik... 2018. január 11.: Film készül az Elfújta a szél egyik legnépszerűbb szereplőjéről A Mammyt ...


MP4. Filmek. BDrip. Vélemények. 4K Blu-ray. 720p. Filmnézés. letöltés. iPad. Stream. Film online. Elemzés. DVDrip.1080p.. Watch Free. Kritika. Full Movie. Teljes. Avi. iPhone. Magyarul. Ingyen. Szereplők. Download. Android. Angolul. Indavideo. 480p. HD. Videa