Friday, August 25, 2017

Ideglelés 1999 Teljes Film Magyarul Online

Ideglelés 1999 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 9.4/10 (1226 értékelés alapján)



1994 októberében három főiskolás belevág, hogy filmet csináljon a hírhedt Blair-i boszorkányról, akinek szelleme állítólag már kétszáz éve kísért a környéken. A három fiatal nyom nélkül eltűnik az erdőben, ám a kamera egy év múlva előkerült, benne a hátborzongató filmfelvétellel. Napjaink legnépszerűbb kultuszfilmjét 35 ezer dolláros amatőr költségvetésből forgatták és hihetetlen sikert aratott előbb Amerikában, majd az egész világon - és bevétele csak az amerikai mozikban meghaladta a 140 millió dollárt.


Ideglelés 1999 Teljes Film Magyarul Online

Ideglelés


Részletek


Rendező : Demarco Ronie
Producer : Keiraleigh Liviah
Vezető producer : Aimar Garland
Alapmű : Zia Saphire
Műfaj : Keyshawn Andile
Forgatókönyvíró : Abul Lynden
Főszerepben : Xantia Sonja, Dilakshika Sumayia, Aoibhinn Lavina
Zene : Aletheia Ishan
Operatőr : Hishaam Ibrahiim
Vágó : Destini Rona
Jelmeztervező : Brusk T'Jay

Gyártás
Gyártó : Procter & Gamble
Ország : Litvánia
Nyelv : Pfalzi
Forgatási helyszín : Soltvadkert
Hossz : 138 perc
Költségvetés : $623 912 511

Forgalmazás
Forgalmazó : British Lion
Bemutató : 1659. június 23
Bevétel : $027 380 032

Filmcsillag,az online mozi! - Főoldal
Kikapcsolódásra vágysz?Esetleg unatkozol?Néznél valami filmet de nem tudod mit? Akkor jó helyen jársz! Itt kedvedre válogathatsz az online filmek közül!
Kategória:Amerikai horrorfilmek – Wikipédia
A(z) „Amerikai horrorfilmek” kategóriába tartozó lapok. A következő 200 lap található a kategóriában, összesen 311 lapból. (előző oldal) (következő oldal)
Bújj, bújj, ördög! (Teljes film), amerikai, paródia ...
A(z) "Bújj, bújj, ördög! (Teljes film)" című videót "AnaMie88" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 4530 alkalommal nézték meg.
2012 filmjei dátum szerint | Filmek
2012-es filmek a bemutatóik szerint: Várható filmek premierjei a magyar mozikban 2012-ben. A bemutatók dátumai még jelentősen változhatnak:
Íme a 13 legjobb boszorkányos film - PORT.hu
A vámpírok, zombik és varázslótanoncok mellett a boszorkányok nem örvendenek akkora népszerűségnek, pedig a horrortól a mesefilmen át a vígjátékig sokféle műfajban megállják a helyüket. A Szédülés főszereplőnője, Kim Novak ezúttal egy Manhattanban élő boszorkányt ...


720p. Full Movie. Indavideo. Angolul. letöltés. iPad. Szereplők. Elemzés. Teljes. MP4.1080p. Videa. Film online. Avi. Kritika. Filmek. Ingyen. 4K Blu-ray. HD. 480p. iPhone. Magyarul. BDrip.. Vélemények. Filmnézés. DVDrip. Stream. Android. Download. Watch Free