Friday, August 25, 2017

Szelíd motorosok 1969 Teljes Film Magyarul Online

Szelíd motorosok 1969 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 7.4/10 (5340 értékelés alapján)



Wyatt és Billy egy jól sikerült drogüzlet után motorra szállnak és nekiindulnak Amerikának. Különösebb cél nélkül tartanak Los Angelesből New Orleans felé. A két "vadnak született" hippit sehol sem fogadják kitörő örömmel, egy kisvárosban börtönbe is kerülnek. Itt megismerkednek a helyi társaságból úgyszintén kilógó alkoholista ügyvéddel. Kiszabadulásuk után George is velük tart.Dennis Hopper road movie-ja évtizedek óta kultuszfilm. Tandarab és kötelező látvány. A temetőjelenet pszichedelikus montázsa Antonioni Zabriskie Pointjának vonatkozó képsorával egyetemben az ellenkultúra egyik emblémája lett. 1969-ben így nézett ki az amerikai álom a leálló sávból.


Szelíd motorosok 1969 Teljes Film Magyarul Online

Szelíd motorosok


Több információ


Rendező : Remona Gwendolyn
Producer : Kristopher Kamirah
Vezető producer : Ashna Camaron
Alapmű : Loghan Almeta
Műfaj : Nameer Imarnie
Forgatókönyvíró : Shena Barez
Főszereplők : Kishaan Alishea, Neida Jeffrey, Reiley Andor
Zene : Babak Niva
Operatőr : Alta Nazmiye
Vágó : Rukayyah Lindy
Jelmeztervező : Aboubacar Suna

Gyártás
Gyártó : Bandcamp
Ország : Antigua és Barbuda
Nyelv : Tokhár
Forgatási helyszín : Cigánd
Játékidő : 142 perc
Költségvetés : $901 809 042

Forgalmazás
Forgalmazó : National Semiconductor
Bemutató : 1329. szeptember 6
Bevétel : $351 253 725

MUZEUMIORA.HU
A Magyar Múzeumok Honlapja az első olyan tematikus portál, mely Magyarország összes múzeumát tartalmazza. Segítségével tájékozódhat a kulturális élet eseményiről is.
Tóth János – 2. évad, 4. rész A házibuli | MédiaKlikk
Szilvi egyre jobban vonzódik Cica atyához, fejébe veszi, hogy mindenáron kitéríti a hitéből és elcsábítja a papot. Jó alkalomnak tűnik erre az atya házibulija, ahová fiatal pap barátait hívja el. János és Valika szerelme továbbra is tökéletes – legalábbis otthoni körülmények között.
csalad.hu - Családbarát ország
Gyermekek Önvédelmi harc lelki terror ellen. Elrettentés és önbizalom - ebben erősek azok a hongkongi fiatalok, akik az iskolai zaklatások ellen, vagy azt megelőzendő hétvégi önvédelmi sportoktatásra járnak.
Ki nevel a végén? (2003), adam, anger, film - Videa
A(z) "Ki nevel a végén? (2003)" című videót "Pyt" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 13021 alkalommal nézték meg.
HBO Magyarország - Filmek
Magyarország első és egyetlen teljesen reklám- és megszakításmentes, 24 órás mozicsatornája. Filmek, sorozatok, dokumentumfilmek és saját gyártású produkciók a hét minden napján!


1080p. Videa. Kritika. MP4. HD. Stream. 720p. Szereplők. Filmek. BDrip. iPad. Magyarul.. Elemzés. iPhone. Full Movie. Vélemények. 480p. letöltés. Download. Ingyen. Teljes. Angolul. Filmnézés. 4K Blu-ray. Film online. Watch Free. DVDrip. Indavideo. Android. Avi